Šiške su apsolutni hit ove jeseni! Iako se čini kao mala promjena, potpuno mijenja izgled žene. Pristaju bilo kojoj duljini kose i svaki oblik je moguć - ravne, blago zaobljene, guste, tanke, s razdjeljkom po sredini, ležerno zabačene na stranu, pa čak i zalizane unatrag.

U nastavku pogledajte koja bi vama najbolje pristajala, možda se odlučite za promjenu frizure.

Šiške na sredini

Šiške na sredini
Instagram 

Dulje šiške uvijek su odlična opcija jer ih možete oblikovati na više načina. Jako lijepo izgledaju kad ih podijelite po sredini. Dobivate potpuno drugačiji izgled u samo jednom potezu.

Duge šiške

Duge šiške
Profimedia 

Bilo da kosu skupite u rep, svežete u punđu ili je pustite da slobodno pada, ultra duge šiške odličan su izbor jer izgledaju pomalo tajanstveno, ali uvijek vrlo moderno i privlačno.

Guste šiške

Uz raščupani visoki konjski rep ili punđu, ovo je jedan od najboljih stilova za dame četvrtastog oblika lica i naglašene donje čeljusti. Guste šiške, koje padaju u valovima i nježno uokviruju lice, pomažu ublažiti 'oštre' crte lica, a vaš će izgled biti puno privlačniji.

Zavjesa šiške

Riječ je o dugim šiškama koje uokviruju lice i imaju blagi razdjeljak po sredini. Ova moderna verzija frizure Brigitte Bardot vrlo je popularna posljednjih nekoliko sezona.

Zaobljene šiške

Zaobljene šiške
Instagram (@meganellaby) 

Ženi daju posebnu dozu elegancije i profinjenosti, a za oblikovanje ne treba puno vremena. Ponovno su sve popularnije, iako nam se čini da nikad nisu izašle iz mode.