Zdravko Mamić uskoro bi mogao treći put izgovoriti sudbonosno 'da', što je na posljednjoj konferenciji za medije u Mostaru dao naslutiti trener i sportski direktor Dinama - Ante Čačić.

Uvijek smireni i staloženi Čačić Mamiću nije ostao dužan na prozivke. 'Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj', rekao je Čačić te ovom izjavom stavio 'bubicu u uho' i obznanio ono o čemu se već dulje vrijeme šuška po kuloarima.

Zdravko Mamić u vezi je s Jelenom Planinić
Denis Kapetanović 

Naime, već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu 'srodnu dušu', te da bi se uskoro trebali i vjenčati.

Jelena Planinić je nova supruga Zdravka Mamića
Instagram 

Ono što smo uspjeli doznati jest da je riječ o mladoj Jeleni Planinić iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ne skriva po Hercegovini.

Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Jelena Planinić je djevojka Zdravka Mamića
Instagram (@beautybyzeljana) 

Točan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. No, poznato je da je mlada Jelena na svoj prvi brak stavila točku. Par godina provela je u braku s Hercegovcem Dadom Planinićem o kojem se ne zna puno, no očigledno je da Jelena još uvijek nosi njegovo prezime, dok djece nemaju.

O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom uključujući shopping centar u blizini Međugorja - 'Park & Shop' te da živi u Čitluku.

Dado Planinić
Facebook 

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtci bivšeg muža i njegove rodbine.

Jelena Planinić
Instagram 

Šuškanja oko Mamićeve romanse potaknuo je i skupocjen automobil Range Rover kojeg je poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Jelena Planinić je u vezi sa Zdravkom Mamićem
Instagram 

Osim toga, otkrili smo i da je Jelena član planinarskog društva u Čitluku, a priča se i da je vlasnica stana u Bužanovoj ulici u Zagrebu u koji se uknjižila u ljeto prošle godine. Sad je u javnost procurila i njihova zajednička fotografija.

Zajedničku fotografiju Mamića i Jelene pogledajte OVDJE.

Djevojka Zdravka Mamića Jelena Planinić
Linkedin 

Sve u svemu, Zdravko Mamić se u susjednoj Hercegovini tretira kao narodni heroj. Svugdje je dobrodošao, te se ljudi svakodnevno žele fotografirati s njim.