Osmogodišnja Harper Beckham već se šminka

Sve je otkrila njezina majka Victoria

Profimedia

Victoria Beckham poznata je dizajnerica te je svojim kreacijama postala prava modna ikona. Nedavno je lansirala i make-up liniju Victoria Beckham Beauty, a da jabuka ne pada daleko od stabla, otkrila je u intervjuu za magazin This Morning. 'Harper je prava djevojčica i obožava šminku. Čak se i sama šminka, ali samo kad je kod kuće', otkrila je Victoria.

'Naravno da ne bi izašla iz kuće našminkana, ali mi je jako drago da sa svojom kćerkicom mogu podijeliti takve trenutke u kojima se zajedno uljepšavamo', dodala je. Bivša Spajsica otkrila je i kako ne razmišlja o estetskim korekcijama, iako ne isključuje tu mogućnost za desetak godina.

'Estetske operacije mi nisu privlačne, ali ako one nekome mogu pomoći da se osjeća bolje u svojoj koži, ima potpuno pravo na to', rekla je i dodala kako je jako ponosna na svoju beauty liniju. 'Nije stvar u tome da želimo izgledati drukčije ili mlađe. Neću nikome davati lažna obećanja da će mu moja kozmetika izbrisati bore. Trebamo slaviti sebe kakvi jesmo i biti najbolje i najsnažnije verzije sebe', zaključila je.