BRZO SE SNAŠAO Bruno Petković lako našao pratnju za vjenčanje

Dva dana nakon prekida s manekenkom Teom Slavicom

Robert Gašpert

Samo dva dana nakon što je otkriveno da 25-godišnji nogometaš Bruno Petković više ne ljubi prvu pratilju Miss Universe 20-godišnju Teu Slavicu nogometaš Dinama prisustvovao je vjenčanju svog brata Mateja i njegove odabranice Marije.  

Fotografijama s vjenčanja 25-godišnji Bruno se pohvalio na svom Instagramu, a između ostalog, podijelio je i fotografiju na kojoj pozira roditeljima Ružom i Jakovom, ali i sa zgodnom brinetom. Na radost svih obožavateljica ovog nogometaša, Bruno je još uvijek solo, i ispostavlja se kako je to njegova sestra Iva s kojom je i uživao na slavlju. 

Instagram 

Njegova sada već bivša djevojka Tea je prije dva dana za Večernji list službeno potvrdila kako je njezina veza s nogometašem gotova. 'Bruno Petković od sada je slobodan dečko', rekla je prva pratilja Miss Universe, koja je Brunu pratila po cijelom svijetu. O razlozima prekida bivši se par još nije oglasio, no da se nešto događa može se zaključiti i po njihovim profilima na društvenim mrežama. Tea je na svom Instagram profilu na kojem ju prati oko 7.000 ljudi sve fotografije s nogometašem izbrisala, a zajedničke fotografije nema ni on.

Ovaj 25-godišnjak rodom iz Metkovića zablistao je igrom u Dinamu, a njegova bivša djevojka studentica je međunarodnog poslovanja na zagrebačkom Rochester Institute of Technology. Svoju vezu obznanili su početkom ove godine, a tko je koga zaveo, otkrio je Bruno. 'Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila, nego ja nju', rekao je Dinamovac tada za Story.