Otkriveno zašto je u ovom trenutku odabrao bivšu suprugu prije sadašnje

Mnogi spominju njihovu pomirdbu

Instagram

Dok su mnogi mislili kako će se nekada holivudski par Bruce Willis i Demi Moore pomiriti, s obzirom na to da ovu karantenu provode skupa, oni su opet potvrdili da je riječ o velikom prijateljstvu, koje njeguju otkako su se razveli. Naime, oni su sa svojom djecom pandemiju odlučili iskoristiti za sjajnu zabavu, što su podijelili na društvenim mrežama. Odmah nakon simpatične objave, počeli su pristizati komentari o njihovom mogućem pomirenju, što je sada njihova 28-godišnja kći Scout u podcastu 'Dopey' opovrgnula te objasnila o čemu je zapravo riječ. 

Izgleda da je ova situacija ipak splet okolnosti. Kako je ispričala u spomenutom razgovoru, njima se u njihovoj kući trebala pridružiti i sadašnja supruga njihovoj oca, Emma Heming. Ipak, zbog incidenta koji se dogodio u Los Angelesu, morala je prisilno ostati s njihove dvije djevojčice, osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn. 

'Moja mlađa polusestra, s kojom nitko do tada o tome nije razgovarao, pronašla je korištenu hipodermičku iglu i zapravo se pokušala ubosti time u stopalo. Zato ju je moja pomajka morala odvesti u bolnicu i dok je čekala rezultate testova kako bi se uvjerila da je sve dobro, postrožili su mjere i putovanja nisu bila moguća. Zato je ostala u Los Angelesu, a moj otac je ovdje s nama', otkrila je istinu ove nevjerojatne situacije, zbog koje su mnogi zbunjeni već dva tjedna, koliko je Bruce odvojen od svoje dvije kćeri i supruge.

Iako čudno što njih tri nisu s njima, Scout je priznala da ovu situaciju gleda kao blagoslov. 'Prošlo je jako dugo vremena otkako smo ovako proveli vrijeme s mamom i tatom. Jako je zanimljivo i presretni smo što imamo priliku biti zajedno', rekla je iskrena i sretna.

Podsjetimo, Bruce i Demi su u braku bili od 1987. do 2000. godine, za vrijeme kojeg su dobili tri kćeri, 31-godišnju Rumer, 28-godišnju Scout i 26-godišnju Tallulah. Nakon razvoda su, što potvrđuje i ova situacija, ostali u prijateljskim odnosima.