Domaća glumica se prepustila senzualnim radostima

Pohvalila se

Instagram

Pandemija je paralizirala uobičajeni život u Hrvatskoj već više od mjesec i pol dana, između ostalog i kazališnu, televizijsku i filmsku produkciju, pa mnogi domaći glumci imaju vremena u svojim domovima posvetiti se učenju novih aktivnosti i hobija. Domaća 37-godišnja glumica Ana Herceg i prije toga je imala dugačak popis aktivnosti kojima se bavi pored glume, pa je tako i radijska voditeljica na Gold FM-u, plesna pedagoginja, fonetska ritmičarka i instruktorica joge. Ne čudi stoga da je sada nadodala još jednu aktivnost i počela se baviti senzualnim plesom oko šipke. Sudeći po snimkama koje objavljuje na svom Instagram storyju, čini se da vježba u svom domu, iako je moguće da je riječ i o studiju. Na naše upite o tome, nažalost, nije odgovarala.

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

 'Kad se tako zaspinaš da ne možeš stati', napisala je Ana uz snimku. Podsjetimo, svestrana umjetnica u braku je sa 36-godišnjim suprugom Antunom, a njihovu obitelj čini i kćerkica Zora, koju je Ana donijela na svijet krajem rujna 2018. godine. Nedavno je u razgovoru za Story.hr glumica otkrila kako je i njezina mezimica počela pokazivati interes za vježbanjem joge.

'Zora je čim je počela puzati i sjediti voljela biti sa mnom na matu. Od početka je bila uz mene kad bih vježbala', rekla je i objasnila kada je pravo vrijeme da dijete počne s fizičkim aktivnostima. 'Dijete je stalno u nekoj fizičkoj aktivnosti od puzanja, hodanja, dijete stalno uči i istražuje pokret tako da je ona više moja učiteljica. Pokret se najbolje uči i proučava kroz pokrete djeteta', rekla je.