NE MOGU BEZ POMOĆI Zna se tko je zaslužan za odgoj djece Kate i Williama

Od samog početka

Profimedia

Odnosu princa Williama i Kate Middleton s njihovom djecom, šestogodišnjim Georgeom, četverogodišnjom Charlotte i dvogodišnjim Louisom, od samog su se početka mnogi divili. Uz to, često se govori o odgoju ove još doista male djece. S obzirom na to da su svo troje u javnosti uvijek pristojni i disciplinirani, javnost se pitala pomaže li ovom paru još netko. Odgovor je - da! Kate i Williamu pomaže poznata dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo, koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo, piše 'The Sun'.

Profimedia 

Brojni mediji pišu kako je upravo ona ta koja drži sve konce u rukama i koja je zaslužna za pristojno ponašanje mališana. 'Ne dopušta nered i glupiranje. Postoje stroga pravila kojih se moraju pridržavati prije spavanja, a kako bi im potaknula apetit, svakih nekoliko dana dobivaju novu hranu na meniju', ispričala je za spomenuti medij stručnjakinja Louise Heren.

Profimedia 

Svo znanje stekla je na prestižnom Sveučilištu Norland i jedna je od najpoznatijih britanskih dadilja. Kraljevskom paru pomaže od 2014. godine, kada je najstarije dijete George, imao tek osam mjeseci. Od tada je dio obitelji i živi u palači Kensigston, putuje s njima i pazi na djecu kada Kate i William imaju javne nastupe. S obzirom na to da je vrlo diskretna, rijetko kada je se može vidjeti na fotografijama s kraljevskom obitelji.