NOVA SVAĐA Meghan pobjesnila na Kate

Više ne želi šutjeti

Profimedia

Nakon što je britanski dvor prošli tjedan napravio presedan i po prvi se put oglasio o napisima u medijima koji su se odnosili na vojvotkinju od Cambridgea, 38-godišnju Kate Middleton, demantirajući navode magazina Tatler koji je, između ostalog, pisao i o lošem odnosu dviju šogorica, sada se o svemu oglasila i 38-godišnja Meghan Markle. Naime, kako piše Daily Mail, supruga princa Harryja se požalila kako dvor tako nešto zbog nje nikada nije učinio dok su na prve kritike o Kate odmah službeno reagirali.

Profimedia 

O Kate se sada napiše jedna negativna rečenica, palača unutar 24 sata pošalje službeni demanti. Ovo je prava pljuska Harryju u lice

 'Palača nikada nije stala u Meghaninu obranu kada su ju razvlačili po medijima. O Kate se sada napiše jedna negativna rečenica, palača unutar 24 sata pošalje službeni demanti. Ovo je prava pljuska Harryju u lice jer je cijelo vrijeme želio obraniti suprugu u medijima, a nikada mu nisu dopuštali jer tako nalaže kraljevski protokol. Kate sada 'pucne prstima' i odmah dobije što želi', ispričao je za spomenuti medij blizak izvor Meghan Markle koji je otkrio kako se bivša glumica zbog ovoga požalila prijateljima.

Profimedia 

Također, izvor je dodao i kako je upravo ovo bio jedan od glavnih razloga Meghaninog i Harryjevog napuštanja kraljevske obitelji. 'Meghan je rekla da se cijelo vrijeme osjećala kao da traži previše i očekuje previše, a sve što je zapravo htjela bila je podrška dvora i onih na vrhu', rekao je izvor i zaključio kako je ovim potezom palača jasno dala do znanja kako ne mare za osjećaje vojvotkinje i vojvode od Sussexa.