Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PRESEDAN Dvor je intervenirao zbog Kate Middleton

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ovo se nikad do sada nije dogodilo

Izvor: Profimedia

Britanski dvor napravio je nešto vrlo neuobičajeno, što inače nikada ne radi. Službenim priopćenjem reagirao je na novinske natpise koji su se pojavili ovog tjedna o lošem odnosu Kate Middleton i Meghan Markle, te čvrsto stao u obranu Kate, javlja Hollywood Gossip. Naime, magazin Tatler objavio je veliku priču o životu Kate Middleton unutar palače, u kojoj se navodi kako se njen odnos s Meghan znatno pogoršao uoči Meghaninog vjenčanja, kada je Kate inzistirala da djeveruše nose najlonke, dok se tako nešto nije dopalo mladenki. Osim toga, pisali su kako se Kate povjerila bliskom prijatelju da je iscrpljena zbog previše kraljevskih obveza koje su pale na njezina leđa nakon odlaska vojvoda od Sussexa iz Velike Britanije.

Kate Middleton Meghan Markle Izvor: Profimedia

Osim toga, Tatler je doveo u pitanje i ljubav princa Williama prema svojoj pokojnoj majci Diani, navodeći kako je njegova punica Carole Middleton majka kakvu je oduvijek sanjao. Budući da članovi kraljevske obitelji inače ne reagiraju na napise tabloida, razne tračeve i navode koji se svakodnevno

Richard Kay, koji prati kraljevsku obitelj cijeli svoj životni staž, tvrdi da su odnosi Kate i Meghan zapravo narušeni od samih početaka, a da najlonke na dan vjenčanja nisu imale previše utjecaja u svemu tome

 pojavljuju u medijima, dogodio se pravi presedan s obzirom da je dvor vrlo brzo nakon Tatlerove objave putem svog glasnogovornika poručio kako su to sve lažni navodi. 'Ova priča sadrži mnoštvo netočnosti i lažnih pogrešnih prikazivanja, koja nisu provjerena u Kensingtonskoj palači prije objave', poručio je glasnogovornik.

Izvor: Profimedia

Richard Kay, koji prati kraljevsku obitelj cijeli svoj životni staž, tvrdi da su odnosi Kate i Meghan zapravo narušeni od samih početaka, a da najlonke na dan vjenčanja nisu imale previše utjecaja u svemu tome. Prema njegovom mišljenju, njihov odnos strmoglavo se narušio nakon prvog službenog intervjua princa Harryja i njegove tada novopečene zaručnice. Američka bivša glumica pokazala je tada zube cijeloj naciji i jasno dala do znanja da neće slijepo slijediti tradiciju i pravila koja joj se nameću, kao što to britanka Kate poslušno čini. Kay tvrdi da je i sam čuo od nekoliko izvora da se  Kate ponudila pomoći Meghan pri adaptaciji u kraljevsku obitelj, ali to nije prošlo dobro.

'Pomoć može biti ostvarena jedino ako je dobrovoljno prihvaćena', rekao je navodno bliski prijatelj Kate, naglašavajući kako je Meghan inzistirala na samostalnom uhodavanju.

Povezane vijesti

Meghan Markle, Kate Middleton Izvor: Profimedia


Dolaskom Meghan u Britaniju, nepopravljivo se narušio do tada jako blizak odnos princa Harryja i Kate Middleton. Odjednom nisu više toliko vremena provodili zajedno, a 37-godišnji princ William, godinu dana starija Kate i princ Harry dolaskom Meghan postali su odvojene zajednice koje nisu tako lako mogle pronaći zajednički jezik. Iza tih tvrdnji i dalje čvrsto stoji glavni urednik Tatlera Richard Dennen.

'Kensingtonska palača znala je da smo prije nekoliko mjeseci počeli uređivati izdanje s naslovnom pričom 'Katarine Velike'. Čak smo ih zamolili da zajedno radimo na cijeloj priči. Činjenica da poriču da su ikada išta o tome znali kategorički je lažna', rekao je.

Najčitanije

Najnovije

loader