Koja je tajna izgleda Doris Pinčić Rogoznice?

Ukusan i zdrav doručak znači idealan početak dana. Zato mnogi za prvi obrok u danu biraju smoothieje jer osim što će vam razbuditi nepce, bezbroj je recepata zbog kojih vam nikada neće dosaditi.

Privatni album

Budući da danas gotovo svi vodimo vrlo užurbane živote, znamo koliko nam je vrijeme dragocjeno. Zahvaljujući brzini pripreme, u samo nekoliko minuta možemo pripremiti ukusan i zdrav smoothie.

Za pripremu svoga zdravog doručka Doris Pinčić Rogoznica odlučila je koristiti Delimanov MultiFresh - jer smoothie pripremljen u tom vakuumskom ekstraktoru sadrži do 74% više vitamina A, C i E nego onaj pripremljen u drugim blenderima. Doris svoj smoothie priprema navečer, a sljedeće jutro ima više vitamina A nego potpuno svježe pripremljen smoothie u blenderu koji nema funkciju vakuumiranja. MultiFresh će ukloniti zrak iz posude prije blendanja. Tako sva vlažnost, sokovi i okusi namirnica ostaju u hrani.

Raznolika prehrana, odnosno pravilan omjer hranjivih sastojaka, može biti od velike koristi za vaše tijelo. Tako, primjerice, ako tjedan dana koristite kelj, kefir i borovnice, sljedeći dan odaberite špinat, konoplju, mlijeko i ananas. Mogućnosti je mnogo, stoga budite kreativni!

Često govorimo kako ćemo voditi zdraviji život i prilagoditi prehranu, ali nerijetko se dogodi da pronađemo izgovor i to ne činimo. Kad je riječ o smoothiejima, zaista je teško pronaći izgovor. Zdravi su, ukusni i praktični. Ne moramo više razmišljati o tome gdje ćemo stati putem do posla kako bismo doručkovali jer ga možemo lako ponijeti sa sobom od kuće.

Dolaskom toplijih dana mnogi osjećaju gubitak teka i posežu za laganijom hranom, a osvježenje često pronalaze u hrani. Smoothie i u tom slučaju može poslužiti kao idealno rješenje jer namirnice koje upotrebljavamo najčešće čuvamo u hladnjaku ili zamrzivaču.

U revolucionarnom MultiFreshu možete pripremati ukusne sladolede, nadjeve, umake, namaze, usitniti kavu, šećer i ostale omiljene namirnice, skuhati juhu i naravno, napraviti ukusne smoothieje.

Voditeljica svoj dan započinje upravo tako - ukusnim smoothiejem.

- U MultiFresh stavim sve sastojke koje volim. Nakon blendanja, sastojci se vakuumiraju u čaši i svi vitamini ostaju sačuvani. Smoothie volim pripremiti navečer kako bih ujutro imala spreman doručak. Ne moram buditi obitelj. Stavim ga u hladnjak, neće oksidirati i postati ružne, sive boje. Čekat će me ondje i ujutro ga nosim sa sobom na posao - objašnjava Doris.

Uza sve navedene prednosti više nema izgovora da dan ne započnete ukusnom i jednostavnom dozom zdravlja. U videu provjerite recept za omiljen smoothie Doris Pinčić Rogoznice.

Sadržaj je kreiran u produkciji native studija Adria Medije Zagreb u suradnji s tvrtkom Studio Moderna i u skladu s vizijom AMZ premium brendova.