Kate Middleton još jednom iznevjerena i bijesna

Nikako na zelenu granu

Profimedia

Magazin Tatler je prije nekoliko dana objavio veliku priču o životu Kate Middleton unutar palače, u kojoj se navodi kako se njen odnos s Meghan znatno pogoršao uoči Meghaninog vjenčanja. Osim toga, pisali su kako se Kate povjerila bliskom prijatelju da je iscrpljena zbog previše kraljevskih obveza koje su pale na njezina leđa nakon odlaska vojvoda od Sussexa iz Velike Britanije. Sve to je naljutilo kraljevski dvor, zbog čega su spomenuti magazin odlučili tužiti. Sada su pak poznati detalji da taj isti magazin vodi stari prijatelj vojvotkinje, zbog čega je ona još više bijesna, razočarana i iznevjerena, pišu britanski mediji.

Profimedia 

Kako kažu izvori bliski kraljevskom paru, vojvotkinji od Cambridgea je teško pao spomenuti članak, ponajviše zbog toga što je to objavljivanje dopustio njezin prijatelj iz studentskih dana, a ujedno i urednik Richard Dennen. 'Kate je povrijeđena i potreslo ju je sve ovo. Vrlo joj je neugodno. Osjeća se iznevjereno jer je Richard njezin prijatelj još od studentskih dana i jednostavno nije to očekivala. Ima puno pitanja, a nijedan odgovor na sve ovo', ispričao je izvor. 

Podsjetimo, kraljevski je dvor spomenuti članak nazvao lažnim. 'Ova priča sadrži mnoštvo netočnosti i lažnih pogrešnih prikazivanja, koja nisu provjerena u Kensingtonskoj palači prije objave', poručio je glasnogovornik tada. Inače, ne zna se zbog čega su se Kate i Richard udaljili. Prije pet godina je on na svom Facebook profilu objavio fotografiju s prijateljicom, koju je ubrzo obrisao. Prije toga, 2011. je godine bio gost na vjenčanju Kate i Williama. 

Profimedia