NE SLUTI NA DOBRO Victoria i David Beckham ratuju

Izvor otkrio detalje

Profimedia

Nakon što su medij nedavno otkrili kako supružnici Beckham, 46-godišnja poduzetnica Victoria i 45-godišnji umirovljeni nogometaš David, grade tunel za bijeg i pojačavaju osiguranje na obiteljskom imanju u Cotswoldsu, čini se kako odluka nije svima dobro 'sjela'. Naime, kako piše The Sun, par je zbog iste trenutno u ratu sa susjedima.

Novi izgled njihovog imanja u potpunosti će narušiti seoski ambijent područja

 Kako tvrdi jedan od susjeda, Victoria i David će svojim renoviranje imanja uništiti izgled cijelog područja. 'Farme i poljoprivredne zgrade nemaju kućice i sigurnosne kolibe. Novi izgled njihovog imanja u potpunosti će narušiti seoski ambijent područja', rekao je vidno bijesni susjed za spomenuti medij.


Inače, Victoria i David su se na ovaj potez odlučili nakon što su prošli mjesec dom engleskog nogometaša Delea Allija napali provalnici koji su, između ostalog, nogometašu tada prijetili nožem. Kako bi i sami izbjegli sličan scenarij, supružnici su odlučili preurediti imanje za odmor te sagraditi tunel za bijeg kao i povećati samo osiguranje oko kuće što znači sagraditi i moderan prostor za videonadzor te zaštitare.