Jennifer se brak raspao jer joj je suprug pronašao ljubavna pisma drugog

Isplivali nepoznati detalji

Profimedia

Iako su mnogi, kada je u kolovozu 2015. godine izrekla sudbonosno 'da' tri godine mlađem partneru, glumcu Justinu Therouxu, mislili kako je Jennifer Aniston konačno pronašla muškarca s kojim će provesti ostatak svog života, brojni su obožavatelji ostali razočarani kada je samo dvije godine nakon vjenčanja uslijedio i razvod slavnog para. Unatoč činjenici da oboje ističu kako su se razišli mirnim putem te nakon svega ostali dobri prijatelji, prema posljednjem pisanju Entertainment Timesa, čini se da tome i nije tako.

Story 


Naime, prema tvrdnjama spomenutog medija, razvodu Jennifer i Justina kumovao je nitko drugi doli njezin bivši suprug, 56-godišnji glumac Brad Pitt. Kako navode, presudan trenutak u kojemu je Justin shvatio da od njegovog braka s miljenicom Hollywooda nema ništa bio je onaj u kojemu je kod Jennifer pronašao Bradova ljubavna pisma.

Story 


Kako je objasnio izvor za spomenuti medij, glumica je na sve načine pokušala suprugu objasniti da joj pisma ništa ne znače i da su samo uspomena na prethodni brak, Justin joj nije vjerovao te je u konačnici donio i odluku da se nakon dvije godine braka razvedu.