Američki tabloidi maštovitiji su nego ikada. Iako je naviknula na svakakve priče o sebi i svojim bivšim ljubavima, glumica Jennifer Aniston mogla bi se šokirati kada čuje posljednju teoriju o tome što je 'napravila'. Naime, kako piše National Enquirer, Jennifer je postala iznimno ljubomorna te je počela špijunirati bivšeg supruga Justina Therouxa.

Jennifer, kako navodi spomenuti tabloid, postala je vrlo posesivna i igra se 'mačke i miša' s Justinom. Nadalje, pišu kako glumica čini sve što je u njezinoj moći kako bi saznala i najmanje detalje ljubavnog života njezina bivšeg supruga. Tabloid ide i korak dalje te tvrdi kako se pomirila s bivšim suprugom Bradom Pittom samo kako bi Justina učinila ljubomornim. 'Jen je uživala jer se shvatila kako 'vadi mast' Justinu jer zna koliko se on i Brad ne podnose', izjavio je navodni izvor.

LJUBOMORNA JE 'Jennifer Aniston špijunira bivšeg supruga'
Profimedia 

Podsjećamo, Jennifer je nakon propalog braka s Bradom Pittom, svoju sreću odlučila okušati s tri godine mlađim glumcem Justinom Therouxom s kojim je stala pred oltar 5. kolovoza 2015. godine, odlučna u tome da ostatak života provedu zajedno. Međutim, par se u konačnici, nakon dvije i pol godine braka, odlučio razvesti, a ako je suditi prema posljednjoj objavi, razvod ih nije spriječio da zajedno isprate voljenog im ljubimca.

LJUBOMORNA JE 'Jennifer Aniston špijunira bivšeg supruga'
Profimedia