Ella Dvornik otkrila kako je Danijela reagirala kad je upoznala Charlesa

Ella je tada imala samo 22 godine

Instagram

Kći legendarnog glazbenika Dine Dvornika, 29-godišnja Ella Dvornik, jedna je od zasigurno javnosti najzanimljivijih domaćih blogerica i influencerica. Svoj privatni život svakodnevno izlaže putem društvenih mreža tako da gotovo i ne postoje stvari s kojima njezini obožavatelji nisu upoznati. Međutim, blogerica je ponovno uspjela iznenaditi pratitelje otkrivši na Instagramu kako je prošao prvi susret njezine majke Danijele i Ellinog današnjeg supruga, britanskog poduzetnika Charles Pearcea.


Naime, blogerica i 13 godina stariji suprug Charles, upoznali su se kada je Ella imala svega 22 godine, za vrijeme njezinog rada u Londonu, a kako je na vezu s poprilično starijim poduzetnikom reagirali njezina majka, Ella je otkrila podijelivši prvu zajednički fotografiju. 'Prvo upoznavanje s mamom', napisala je 29-godišnjakinja uz veselu fotografiju trojca prema kojoj se može zaključiti kako je upoznavanje tada buduće punice i zeta prošlo i više nego dobro.

Instagram 


Inače, iako ni njima nije bilo jednostavno izgraditi vezu jer im je problem, kako je sama svojedobno objasnila, osim godina, predstavljala i razlika u karakterima. Međutim, svoju su ljubav u konačnici i ozakonili tajnim vjenčanjem u Las Vegasu u veljači prošle godine te su danas ponosni roditelji dviju djevojčica, dvoipolgodišnje Balie Dee i četveromjesečne Lumi Wren.