Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NIJE NA PRVI POGLED Sve što je ljubav Elle i Charlesa stavljalo na kušnju

Autor A.S.
Autor A.S.

Sve što trebate znati o ovom paru

Izvor: Instagram

Ella Dvornik najsupješnija je domaća influencerica i blogerica. Na tom tronu sjedi zbog svog šarma i osebujnosti, ali i zbog toga što ništa iz prvatnog života ne skriva - pa tako ni detalje iz braka s Britancem Charlesom Pearceom. U ovom detaljnom pregledu donosimo sve što trebate znati o ovom popularnom paru. Ella i Charles upoznali su se kada je Elli bilo 22 godine. Nakon pet godina veze potajno su se vjenčali u Las Vegasu nakon što je rodila njihovu prvu kćerkicu Balie Dee. 'Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! P.S. Balie, volimo te, sad si službena', poručila je tada na svom Instagramu.

No, kako je počela njihova veza? U Londonu. Ondje su se upoznali, a Ella je tamo živjela i radila neko vrijeme. 'Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći', poručila je tada.

Inače, blogerica je otkrila i kako to nije bila ljubav na prvi pogled. Kako kaže, morali su se puno truditi kako bi uspjeli, a zna se i kako je ona tada komunicirala s nekim drugim. Osim razlike u godinama, za koju je otkrila jednom, su bili predmet ismijavanja - mučila ih je i razlika u karakterima. Naime, iako je Charles stariji od Elle 13 godina, više ih je mučilo to što ona nije uredna i čista poput njega, a ni on nije spontan poput nje. Međutim, godinama su se trudili da si budu sasvim dovoljni, a čini se, itekako im je uspjelo.

'Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine kasnije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu', napisala je u objavi u rujnu 2017. godine. nedugo nakon toga stigla im je prva kćer Balie Dee, a prošle godine na svijet je došla i druga - Lumi Wren. Život u Hrvatskoj, otkrila je, stvar je dogovora. Naime, usuglasili su se kako im je kvaliteta života ovdje bolja.


Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces asimilacije ukućana na malenu Lumi je uspješno prošao, a čak je i malena Balie presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati. Zbog svega što se trenutno događa u svijetu nakon izbijanja pandemije koronavirusa, a obzirom da Charles zbog astme pripada rizičnoj kategoriji potencijalno oboljelih od, svih četvero divno se slažu u izolaciji koju su donedavno provodili u Zagrebu, a sada, nakon popuštanja mjera, i u kući za odmor u Istri.

loader