Htjela se ubiti nakon prekida s dečkom s kojim danas čeka dijete

Priznala

Story

Trudna američka pjevačica Katy Perry priznala je kako se 'slomila' kad je prije tri godine prekinula vezu s glumcem Orlandom Bloomom, koji joj je danas zaručnik s kojim očekuje dijete u srpnju, piše The Sun. Prekid je 35-godišnjakinju ostavio bez sve nade, otkrila je, i sa snažnom boli u srcu, zbog čega borila s mislima da si oduzme život. Suicidalni poriv pojačao je i neuspjeh njezinog albuma 'Witness' koji je izdala te godine, kada se usporedi s velikim uspjehom njezinog albuma 'Prism', koji je izdala 2013. Ono što ju je spasilo od tragičnog čina bila je, kazala je, zahvalnost. 

Profimedia 

 'Karijera mi je išla uzlaznom putanjom, sve do jednog trena kad se dogodio mali pomak i pad, iz vanjske perspektive. Ali za mene je to bio golemi pad. Toliko sam sebe dala u pjesmu i karijeru, i onda još prekinem s dečkom, doslovno sam pukla na pola', priznala je Katy koja se veseli dolasku malene djevojčice koju nosi u trbuhu, iako je još prije priznala kako se prije nego je ostala trudna, borila s depresijom dvije godine koje su joj bile posebno teške,  2017. i 2018. 

'Postala sam depresivna i nisam željela izaći iz kreveta. U prošlosti sam znala prevladati takve trenutke, ali tada sam se zaista stropoštala niz previše stepenica. Morala sam krenuti na putovanje prema ozdravljenju psihe', rekla je u razgovoru za Vogue India.

 Podsjetimo, Katy će sa 43-godišnjim Orlandom Bloomom ovo biti prvo dijete, dok glumac iz prijašnjeg braka s modelom Mirandom Kerr ima devetogodišnjeg sina Flynna. Namjeravali su se vjenčati u Japanu već u travnju ove godine, ali su odustali zbog pandemije i čekaju prvu priliku da to naprave čim se epidemiološko stanje popravi.