Tek što se požalila kako se bori s valovima depresije, trudna 35-godišnja pjevačica Katy Perry objavila je novi spot za pjesmu Daisy, u kojem se u nekoliko kadrova pokazuje potpuno gola. Kako je u poodmaklom stupnju trudnoće, do izražaja osobito je došao njen poveliki trudnički trbuščić.

'Napisala sam ovu pjesmu prije nekoliko mjeseci kako bih vas pozvala na to da ostanete vjerni sebi i svojim ciljevima, bez obzira na to što drugi misle. Pjesma je nedavno za mene dobila novo značenje u svjetlu onoga što cijeli svijet trenutno proživljava. Svatko od nas je samo jedna osoba među sedam milijardi, ali svatko ima svoju priču', napisala je na Instagramu.

Ponekad ne znam što je gore - pokušavati se riješiti straha zbog koronavirusa ili pak valova depresije zbog svega što se događa

 Podsjetimo, Katy bi trebala roditi ovog ljeta, a svoje prvo dijete očekuje sa zaručnikom, 43-godišnjim glumcem Orlandom Bloomom, kojemu će pored devetogodišnjeg sina Flynna kojeg ima iz braka s Mirandom Kerr, ovo biti drugo dijete. Namjeravali su se vjenčati ove godine, ali su vjenčanje zbog pandemije odgodili na neodređeno.

'Ponekad ne znam što je gore - pokušavati se riješiti straha zbog koronavirusa ili pak valova depresije zbog svega što se događa', napisala je Katy na Twitteru nedavno, nakon što je prije toga u objavi priznala kako joj  hormoni i raspoloženja 'luduju'.

Orlando Bloom i Katy Perry
Profimedia 

Isto tako je prošlog tjedna priznala da su joj karantena i pripreme za majčinstvo tijekom izolacije jako teško pali. 'Plačem kada pogledam u svoje nožne prste ili čak kada radim neke jednostavne poslove', rekla je. Premda je za nju ovo trebao biti jedan od najljepših perioda u životu, depresiju su joj potakle i dvije tragične vijesti koje su ju snašle nakon objave da je u drugom stanju.. Ubrzo joj je preminula baka Ann, a zatim ju je napustila i  dugogodišnja ljubav, mačka Kitty Purry.