Martina Tomčić Moskaljov obrušila se na narodnjačke klubove

Rekla što misli o situaciji

Instagram

Domaća glazbenica, operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov, poznata je i kao jedna od članica žirija 'Supertalenta', i to ona bez 'dlake na jeziku'. Ova 45-godišnjakinja uvijek otvoreno iznosi svoje mišljenje, a isto je i s - aktualnim temama. Sada je tako Martina jasno dala do znanja što misli o temi koronavirusa.

Instagram 

 Točnije, Martina se osvrnula na mjeru prema kojoj su posjete u bolnicama ograničene na 15 minuta, dok su klubovi u kojima se pušta folk glazba, koji su se u metropoli pokazali kao glavno 'leglo' zaraze, još uvijek otvoreni. 'A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno?!?!', napisala je Martina na svome Instagram storyju i uz poruku dodala mnoštvo smajlića koji psuju, ali i okreću očima, čime je jasno dala do znanja što misli o (ne)propisanim mjerama.


Inače, upravo se na tu mjeru u emotivnoj objavi, opisavši scenu iz jedne zagrebačke bolnice, osvrnula 38-godišnja Alma Vukićević Bukvić, supruga glumca Amara Bukvića, ali i majka njihovo dvoje zajedničke djece, petogodišnjeg Amana i dvogodišnje Amal. 'Jutro, 8:30, prazan teretni lift, idem po nalaze. Pritisnem gumb. Kat III. Za mnom ulaze 3 doktora/sestre gurajući veliki mobilni krevet. Ali nešto je drugačije. Krevet ima rešetke sa strane. Čekaj, pa to je jedan veliki kinderbet. Naginjem se preko njihovog ramena. Ovako visoka vidim sve kao na pladnju. Unutra leži maleno dijete, mlađe od 2 godine. Dižem pogled. Mama mu ostaje ispred lifta. Uplakana. Vrata se zatvaraju. Dijete se diže na noge. Vrišti iz petnih žila. Mama, mama, mamaaaaaaa!!!! Prikopčano na sto kabelčića po sebi. Trga se.Ja hvatam zrak. Gušim se. Vidim Amal u tom krevetu. Zemljo otvori se, molim te! Ja hvatam zrak. Gušim se. Vidim Amal u tom krevetu. Zemljo otvori se, molim te! Vožnja od prizemlja do trećeg kata nefrologije bila je najduža vožnja u mom životu! 20 sekundi dugih kao cijela jedna vječnost. Uz plač i krikove tog malog djeteta. Otvaraju se vrata. Držim zrak u sebi. Ne dišem. Izlaze van! Ostajem unutra. Hvatam zrak. Ali. Iz mene izlazi jecaj. Vraćam se natrag. Dolje u hodnik. Jecam kao luđakinja. Ne mogu zaustaviti to iz sebe. Vraćam se u auto', napisala je, između ostaloga, Alma.