IZAZVAO BIJES Srpski pjevač pozirao s dvogodišnjom kćerkom i marihuanom

Pohvalio se kako provodi dan

Instagram

Srpski reper i glazbeni producent, 30-godišnji Stefan Đurić, javnost najpoznatiji kao Rasta, izazvao je lavinu negativnih komentara svojom posljednjom objavom na Instagramu. Naime, glazbenik se pratiteljima pohvalio kako dan provodi u društvu dvoipolgodišnje kćerkice Tare, koju je dobio u braku s bivšom suprugom, pjevačicom Anom Nikolić, a pažnju s dirljivog trenutka oca i kćeri skrenuo je 'džoint' koji se nazirao u kutu zajedničke fotografije.


'Đurić banda', kratko je poručio glazbenik ispod fotografije na kojoj uživa u ljetnim radostima s kćerkicom. Međutim, na drugoj fotografiji u nizu može se primijetiti kako je 30-godišnjak istovremeno konzumirao i marihuanu što je izazvalo negodovanje brojnih pratitelja. 'Pa zar baš moraš pušiti ispred djeteta', 'ljudi je ku vi vidite što je u pepeljari, a dijete mu u rukama. Stvarno sramota', 'je li on to travu puši dok čuva dijete? Pa svaka čast', samo su neki od komentara vidno bijesnih pratitelja.

Instagram (Screenshot) 


Međutim, ako je suditi prema ostalim objavama na njegovom Instagram profilu, 30-godišnjak se ne zamara kritikama i negativnim komentarima, dapače, gotovo svakodnevno putem spomenute društvene mreže objavljuje videe i fotografije na kojima uživa u konzumaciji marihuane.