LJUBAV JE NA SELU Valentina: 'Svaka svađa nastaje zbog svekrve'

Nije više mogla šutjeti

Instagram

Nakon što je nedavno javnosti obznanila da sa suprugom Vatroslavom čeka drugo dijete, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Valentina Tijan otvoreno je progovorila o problemima u braku. Kao i uvijek, bez dlake na jeziku je putem Instagrama otkrila zašto se sa suprugom često svađa i što ju to najviše ljuti. Riječ je o odnosu sa svekrvom, s kojom od samog početka ima problema.

'Ne ide on nigdje više sa mnom', započela je ljutito Valentina koja je u nastavku opisala što zamjera Vatroslavu. 'Čovjek sa 43 godine nije sposoban otići i sam zaraditi, nego se uvlači njoj u dupe i sjedi u kući...Da je normalan, prozvao bi nju prvu, a ne mene, baš zato što zna što mi je radila i kako se ponašala', nastavila je majka uskoro dvoje djece. Prema svemu sudeći, Valentina je sa suprugovom majkom već neko vrijeme u klimavim odnosima. 'Svaka, ali svaka svađa i problemi su zbog nje. Da sam ja pametna, ja bih šutjela, ali neću više. Dok god ja i moja djeca nismo na prvom mjestu...', zaključila je bivša kandidatkinja i zaključila da bi se ona na njegovom mjestu svoje majke već odrekla. 

Podsjetimo, Valentina je nedavno priznala kako je optužena za narušavanje javnog reda i mira. Kako je objasnila tada na Instagramu, riječ je o navodnom narušavanju javnog reda i mira izmišljanjem i širenjem lažnih vijesti o opasnostima od zaraze virusom COVID-19 na području Ražanca, u periodu od 10. do 13. travnja u Ražancu, gdje se par i oženio.

'Ja sam širila laži i vjerojatno je zbog mene rađena dezinfekcija u trgovini u Ražancu i izolacija svih radnica koje su bile u smjeni kad je bila dotična, neću je imenovati jer i nisam ni jednom dosad. Jako uzorna djelatnica bolnice pazila se maksimalno kao što je i izjavila u svojoj objavi na portalu. Haha, strašno. Još se ne mogu načuditi kakvih ljudi ima. I ja ću se zaposliti u bolnici jer očito tamo svatko može', komentirala je tada Valentina, koja će uskoro dočekati svoje drugo dijete.