Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

LJUBAV JE NA SELU Valentina optužena za narušavanje javnog reda i mira

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrila što misli o mogućoj zatvorskoj kazni

Izvor: Instagram

Valentina Tijan je javnosti poznata kao jedna od bivših kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu'. Ona je jedna od rijetkih koja je u spomenutom showu ljubav i pronašla, i to s Vatroslavom Tijanom, s kojim danas ima i djevojčicu Viktoriju. Njihovu obiteljsku idilu, prije nekoliko je dana iznenadio optužni prijedlog koja im je stigla na vrata. Kako je objasnila na Instagramu, riječ je o navodnom narušavanju javnog reda i mira izmišljanjem i širenjem lažnih vijesti o opasnostima od zaraze virusom COVID-19 na području Ražanca, u periodu od 10. do 13. travnja u Ražancu, gdje se par i oženio.

Valentina Tijan Izvor: Instagram

'Ja sam širila laži i vjerojatno je zbog mene rađena dezinfekcija u trgovini u Ražancu i izolacija svih radnica koje su bile u smjeni kad je bila dotična, neću je imenovati jer i nisam ni jednom dosad. Jako uzorna djelatnica bolnice pazila se maksimalno kao što je i izjavila u svojoj objavi na portalu. Haha, strašno. Još se ne mogu načuditi kakvih ljudi ima. I ja ću se zaposliti u bolnici jer očito tamo svatko može', komentirala je Valentina koja se osvrnula i na mogućnost 30-dnevnog pritvora.

Povezane vijesti

'Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu. Doktori mi je jednom dao dijagnozu da imam bolest mobitela', izjavila je Valentina, koja je cijelu ovu situaciju doživjela kao sarkazam i šalu. O svemu se oglasio i njezin suprug Vatroslav: 'Nekada su nas 'hapsili' jer govorimo protiv Tita i partije, a danas nas privode Nezavisni i HDZ jer govorimo tračeve o koroni'. Kako drugi detalji nisu poznati, vrijeme će pokazati jesi li navodne optužbe istinite ili lažne. 

valentina tijan Izvor: Facebook

Najčitanije

Najnovije

loader