Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

LJUBAV JE NA SELU Valentina: 'Svaki dan nas uči nečem novom'

Autor Ž.G.
Autor Ž.G.

Otkrila za Story.hr

Bivši kandidati RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' Vatroslav i Valentina Tijan nedavno su se vjenčali na plaži Puntica u Ražancu. Slavlju je prisustvovalo sedamdesetak ljudi, a među njima su bili i još neki bivši kandidati tog showa. To slavlje je dodatno uveličala i njihova kći Viktorija, koja je prije nekoliko dana napunila šest mjeseci. Tim povodom su joj organizirali malo slavlje, kako bi zabilježili i tu uspomenu koja će ih pratiti kroz život. Za Story.hr, Valentina je otkrila kakva je Viktorija beba te planiraju li uskoro proširiti obitelj za još jednog člana.

Izvor: Instagram screenshot

Malena Viktorija nedavno je napunila šest mjeseci. Kako ste proslavili?

Našoj princezi je u prošlu srijedu bilo šest mjeseci. Ništa posebno, mama je naručila tortu povodom pola godine, pa smo odradili malo slikanje da imamo uspomenu i na pola rođendana.

Kakva je Viktorija beba?

Viktorija je stvarno beba za poželjeti zasad. Divna je. Samo se smije, jako je dobra, nikad se doslovno ne žali, osim kad je gladna, a tad se svi žalimo. Počela je papati kašice i trenutno ništa ne odbija, jede i povrće i voće, stvarno smo imali sreće. Vidjet ćemo kakva će biti kad još malo poraste.

Izvor: Instagram screenshot

Kako ste se snašli u ulozi roditelja?

Mislim da smo se jako dobro snašli u ulozi roditelja s obzirom na to da nam je oboma to bilo prvo iskustvo s bebicom. Svaki dan nas uči nečem novom i mi uživamo zajedno s njom. Već polagano puže, tako da će od sad biti sve zanimljivije i njoj i nama. Mislim da ćemo tek sad početi shvaćati što je dijete jer do sad je ona bila tako dobra i mirna da je nismo ni osjećali. Daj joj jesti, promjeni joj pelenicu i ona mirna leži i spava. Sad je već življa i gleda gdje da se udari jer sve uzima, a najviše voli mobitel i laptop na mamu i tatu.

Je li se Viktorija ovoga ljeta kupala? Ako je kakva je bila njezina reakcija? Voli li more?

Kupala je se jako malo, par puta smo ju vodili na more i to ono do pelenice možda, cijela nije još ulazila u more. Ovdje u Ražancu je kroz cijelo ljeto more hladnije i ja se prva još nisam navikla jer je u Dubrovniku i okolici Makarske, gdje sam se ja kupala, more u sedmom i osmom mjesecu uvijek toplo. Nije nikad hladno kao ovdje, pa me onda strah da joj nije hladno, ali nadam se da će možda biti još ljepšeg vremena pa da ćemo uspjeti. Ona jako voli i kupanje u kadici, baš od početka je jako mirna i baš uživa u kupanju. U moru je isto tako mirna i sve promatra jer joj je to nešto novo i čudno, ali prvi put kad je ušla u more sjeli smo u plićak i čak je zaspala na rukama. 

Izvor: Instagram screenshot

Planirate li u skorije vrijeme možda proširiti obitelj za još jednog člana?

Za proširivanje obitelji još ne znamo. Vatroslav bi čim se Viktorija rodila, a ja se sada ne osjećam spremnom za još jedno dijete i htjela bi malo uživati s Viktorijom, njezinu prvu godinu. Vidjet ćemo, kad se dogodi, dogodi.

Izvor: Instagram screenshot

Najčitanije

Najnovije