Darko Lazić: 'Imao sam grupnjak s dvije žene i muškarcem'

Priznao je

Instagram

Srpski pjevač, 28-godišnji Darko Lazić Pevač gostujući u emisiji AmiG show priznao je kako je sudjelovao u grupnom seksu. Odgovarajući na pitanja gledatelja, došlo je na red i ono škakljivo; 'S koliko si najviše osoba dijelio postelju dok si upražnjavao seks?'. 'S četiri. Bio je i jedan muškarac. Ali bilo je upaljeno svjetlo, pa sam znao... Da, dva muškarca i dvije žene',  odgovorio je zaručnik 22-godišnje Marine Gagić i nasmijao sve u studiju.

YouTube screenshot 

 Podsjetimo, pjevač je još prije priznao da je perverzan, zbog čega često posjećuje seks shopove. S obzirom na to da, kako kaže, voli eksperimentirati, pohvalio se i zanimljivim pomagalom koje je nedavno nabavio za sebe i zaručnicu Marinu Gagić.

'Išao sam u seks shop i kupio ljuljačku koja visi s plafona, a služi za vođenje ljubavi. To je odlično i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i tu se ne planiram zaustaviti. Volim perverzije, ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale. Ne krijem da mi je seks jako bitan, pa koristim svaku priliku da vodim ljubav sa svojom zaručnicom. Vodimo ljubav tri puta dnevno', rekao je.

Instagram 

Unatoč nezasitnom seksualnom apetitu, priznao je kako nije nevjeran Marini. 'Zašto i bih kada mi ona pruža sve što mi je potrebno? Zaista imam anđela pored sebe. Marina je divna osoba i odlična majka našem djetetu. Kao i u svakom odnosu, i nama se dogodi da se ponekad posvađamo, ali je riječ o takvim sitnicama da nisu vrijedne spomena. To su slatke svađe koje se još slađe završe', rekao je i otkrio kako je ipak ljubomoran kada drugi muškarci gledaju njegovu dragu.