Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Darko Lazić: 'Cijelo vrijeme me varala! Cijeli grad me ismijavao'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Nije to mogao više držati u sebi

Izvor: Instagram

Srpski pjevač Darko Lazić u posljednje je vrijeme pažnju javnosti više privlačio drastičnim mršavljenjem nakon operacije podvezivanja želuca i brojnim kaznama koje je platio policiji jer je vozio automobil bez vozačke dozvole u vrijeme kad je zbog pandemijskih mjera bilo zabranjeno. Njegovo prepucavanje preko novina s bivšom suprugom, 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević palo je u drugi plan sve donedavno kad je Ana protiv njega digla tužbu zato što navodno dvije godine nije plaćao alimentaciju za njihovu šestogodišnju kći Lorenu. Darko joj je sad na to uzvratio udarac i napokon priznao zašto se razveo od nje, a razlog je taj što ga je u braku cijelo vrijeme varala, piše Informer.

darko lazić Izvor: Instagram

'Znao sam da me vara i šutio sam da vidim dokle će to ići. A samo mi je trebala reći: 'Ja sam se zaljubila'. Tisuću puta sam je pitao, poricala je. Svi su znali, pa i ja, ona se pravila luda. Cijeli grad me ismijavao', priznao je 28-godišnji pjevač koji je sada zaručen za 22-godišnju Marinu Gagić, koja mu je prije godinu dana rodila sinčića Alekseja.

'Na kraju sam pozvao njega i pitao ga je li s mojom suprugom. 'Ne, druže, taman posla', govorio mi je. 'Nemoj biti bezobrazan, reci mi. Nemoj da radi majmuna od mene i tebe. Ako ste zajedno, zajedno ste', uvjeravao sam ga, ali je sve poricao', prisjetila se folk zvijezda s gorčinom.

Povezane vijesti

Darko Lazić  Ana Sević Izvor: Instagram

 Podsjetimo, Darko se nije oglašavao u vezi Anine tužbe zbog alimentacije, ali je još prije nekolikom mjeseci krivnju što rijetko viđa kći Lorenu prebacio na bivšu suprugu.  'Lorena nas rijetko posjećuje jer Ana često odlazi na putovanja s njom. Mislim, radim i ja puno, ali bih volio da smo češće zajedno. Volio bih ju iznenaditi i doći po nju u vrtić pa da ostatak dana provedemo zajedno', rekao je. 

Najčitanije

Najnovije

loader