Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša Feminnenka hitno hospitalizirana

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Zbog tegoba teške bolesti

Izvor: Instagram

Protekla godina u životu bivše Feminnemke, 30-godišnje Nike Antolos prošla je u znaku borbe protiv multiple skleroze. Otkako se suočila s dijagnozom pjevačica nerijetko na društvenim mrežama dijeli iskustva u vezi te opake bolesti sa svojim obožavateljima. Tako je sada otkrila kako je zbog tegoba koje uzrokuje ova 'bolest s tisuću lica' završila u bolnici, a što se događalo, detaljno je opisala na svojim društvenim mrežama.

Povezane vijesti

 'Jučer je dan krenuo ustajanjem na lijevu nogu. Zapravo, izričito desnu. Moj centar za ravnotežu rekao je: 'Samo udesno mala', tako da sam se prvih par minuta vrtjela u krug po sobi, k'o pas za repom, dok nisam skužila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina. Tri u jedan', započela je Nika na Instagramu s opisom svojih simptoma.

'Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na Hitnoj. 

Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto

  Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto... Ok, malo lakše. Nekako se privikneš i ta prva panika se slegne, shvatiš da će proći i da te dijete i daje gleda. I nakon svih sati ondje, bockanja, krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da Vam šapnem - ponedjeljak i dalje može biti puno gori. I meni i vama. Ne dopuštajte da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti, jer to će biti samo vašom krivicom. Ne tješite se tuđim gorim situacijama, već budite svjesni svojih radosti, velika je razlika... Da, život je kao ponedjeljak - banana, žut i u obliku osmijeha, Kako si tko odabere', zaključuje glazbenica.

Inače, u intervjuu za Story.hr Nika je otkrila kako je dijagnoza utjecala na nju, ali i njezin pogled na život. 'Bolest mi je došla kao točka na I. Kao mašna na taj poklon slobode. Kad boli, zaista te najmanje interesira kakva ti je frizura. Sjećam se da se moja majka promijenila boju kose iz crne u plavo, a ja nisam ni primijetila. Toliko o tome koliko zamjećujem tijelo. Uvijek mi se u sjećanje ureže djelo ili riječ, ovo drugo je tek torba za dušu', otkrila nam je nedavno. 

Najčitanije

Najnovije

loader