Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nika Antolos progovorila o ispadanju kose nakon kemoterapija

Autor M.A.

Otkrila kako se nosila s posljedicama teške bolesti

 Izvor: Instagram

Protekla godina u životu bivše Feminemke, 30-godišnje Nike Antolos prošla je u znaku borbe protiv multiple skleroze. Otkako se suočila s dijagnozom pjevačica nerijetko na društvenim mrežama dijeli iskustva u vezi te opake bolesti sa svojim obožavateljima, pa tako iznimka nije bila niti danas kad je otvoreno progovorila o kemoterapiji i njezinoj nuspojavi - ispadanju kose.

'Jako sam sretna. Padala mi je kosa nakon terapija, mislila sam si u redu, neka ide, kupit ću periku ili isfurati tu ćelavu glavu uz neku dobru maramu oko vrata. Kako sam se pomirila, tako je krenula rasti i prestala ludo ispadati. Hoće to, kad na zlo odgovoriš s 'mah, dok nije kraj ja ću plesati', odmah se crna razvodni u bijelu', napisala je Nika u opisu fotografije na kojoj pozira s novim, plavim pramenovima.

'Nakon svega što je moja glava prošla, odlučila sam je iz tamne u svijetlu pretvoriti i izvana', dodala je pjevačica pa istaknula da joj je od svih stvari, najmanje bitan izgled te je po njezinom mišljenju osmijeh onaj koji mora uvijek biti postojan. 'Ali i tijelo je hram i iako svakakvi ljudi po duši nam hodaju, mi ga svejedno moramo održavati najbolje što možemo', zaključila je glazbenica.

Tagovi

Magazin

Royals