Simona objavila fotografiju sebe i četvrte bebe

Skrivala trudnoću

Facebook

Simona Mijoković ex Gotovac, na svijet je prije par dana donijela djevojčicu. Javnost uopće nije znala za njezinu trudnoću jer ju je svih devet mjeseci skrivala u javnosti, ali i na društvenim mrežama. 

Fotografirala svoju i bebinu ruku

Na Facebooku nije skrivala svoje oduševljenje zbog čega je napisala veliki tekst zahvalnosti. Nedavno je i na Facebook priči objavila fotografije iz trudnoće koje je do sada cijelo vrijeme skrivala. 

Facebook 

'Danas u zoru stigli smo u bolnicu- u 5.45 h krenuli, pripremili me i ujutro rodila sam novo čudo Božje Ljubavi , došla je Zvjezdana u moje naručje. Ljubljena moja kćeri Zvjezdana ; Čekali smo te u tišini srca , skrovitosti našeg doma , molitvi zahvale i radosnog osmjeha svih ovih devet mjeseci. Devet mjeseci milosne i uredne trudnoće!' napisala je odajući detalje zadnjih trenutaka svoje trudnoće. 

Story arhiva 

Podsjetimo, Simona Mijoković ex Gotovac, bivša je reality zvijezda koja je s bivšim suprugom Antom Gotovcem punila medijski prostor skandalima i aferama s drogom. Nakon razvoda potpuno se preobratila na kršćanstvo i postala vjernica kakvu ju javnost nikada prije nije mogla zamisliti. Iz braka s bivšim suprugom ima jedno dijete, kći Gabrijellu, a sada je dobila treće dijete, malu Zvjezdanu, sa suprugom Stanislavom Mijokovićem.