Mateo Kovačić pokazao polugolo tijelo, a kolege ga 'zezali'

Dobio brojne komentare

Instagram

Dok se Mateo Kovačić, dok ga voljena supruga Izabel fotografira, osjeća poput manekena, njegovim kolegama postao je glavni izvor 'zezancije'. Mladi nogometaš već se nekoliko puta pohvalio objavama s godišnjeg kojeg provodi uz suprugu, lijepu Izabel Kovačić. Ovog puta, pozirajući pred njezinim objektivom, potaknuo je 'lavinu' komentara, među kojima su bili i oni njegovih prijatelja i kolega nogometaša.

Mladi nogometaš ne skriva zadovoljstvo svojim tijelom, što je već nekoliko puta pokazao, a jučer je objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Zanimljivo je što nije objavio samo jednu fotografiju već dvije, na kojima je druga bila isključivo krupni kadar njegove 'pozadine'.

S manekenkom Izabel Kovačić nogometaš uskoro očekuje i prinovu, a dane tik prije poroda odlučili su provesti u toplijim krajevima, uživajući na moru. Mladi par često se pojavi u javnosti gdje uvijek zablistaju svojim dobrim izgledom i zaljubljenim pogledima upućenim jedno prema drugome.

No, nije njegova 'zadnjica' ta koja je privukla pažnju, već zamišljani pogled u daljinu zbog čega ga je komentirao nogometaš Luka Modrić. 'Aiiiiii mrnjavu mio, di gledaš', pitao ga je također iznimno uspješni i popularni kolega. Na objavi zaradio je i mnoge druge komentare, al s obzirom na to da godišnji provodi sa suprugom, najviše pozornosti privukao je upravo Lukin komentar s pitanjem gdje to gleda.