Krajem svibnja, magazin Story je prvi donio ekskluzivne vijesti da hrvatskom nogometnom reprezentativcu i igraču londonskog Chelseaja Mateu Kovačiću i njegovoj supruzi Izabel stiže prva beba. Iako je ona do nedavno šutjela, sada sve češće pokazuje svoj trudnički trbuščić. Supružnici će krajem ljeta postati roditelji, a sada su prvi put pozirali skupa nakon objave sretne vijesti.

'Trostruka ljubav', napisala je Izabel uz fotografiju na kojoj je u Mateovom naručju dok je on ljubi. Kao i uvijek do sada, bili su modno usklađeni. Izabel je ovog puta odabrala bijelu prozračnu haljinu, dok je Mateo odjenuo plave hlače i bijelu košulju. Uz romantičan poljubac, pažnju su privukle i njezine ruke koje su držale trudnički trbuščić. 

Objava se mnogima svidjela pa ne čudi što su reakcije na fotografiju stigle brzo nakon objave. 'Team Kovačić će uskoro dobiti novog člana', 'najljepša trudnica', 'jako sam sretna zbog vas', čestitam od srca', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Inače, par je prošlog mjeseca proslavio i treću godišnjicu braka. Podsjetimo, njihova se ljubav rodila još u srednjoj školi. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je još srednjoškolac kada se zaljubio u Izabel, s kojom ga je spojila ljubav prema vjeri. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Mateo je naposljetku 2016. zaprosio Izabel. Vjenčali su se godinu dana poslije, nakon sedam godina veze, u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali, a u kojoj će vjerojatno i jednog dana krstiti dijete koje bi na svijet trebalo stići potkraj ljeta.