Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

LJUBAV JE NA SELU Valentina: 'Svaka svađa nastaje zbog svekrve'

Autor N.R.
Autor N.R.

Nije više mogla šutjeti

Izvor: Instagram

Nakon što je nedavno javnosti obznanila da sa suprugom Vatroslavom čeka drugo dijete, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Valentina Tijan otvoreno je progovorila o problemima u braku. Kao i uvijek, bez dlake na jeziku je putem Instagrama otkrila zašto se sa suprugom često svađa i što ju to najviše ljuti. Riječ je o odnosu sa svekrvom, s kojom od samog početka ima problema.

'Ne ide on nigdje više sa mnom', započela je ljutito Valentina koja je u nastavku opisala što zamjera Vatroslavu. 'Čovjek sa 43 godine nije sposoban otići i sam zaraditi, nego se uvlači njoj u dupe i sjedi u kući...Da je normalan, prozvao bi nju prvu, a ne mene, baš zato što zna što mi je radila i kako se ponašala', nastavila je majka uskoro dvoje djece. Prema svemu sudeći, Valentina je sa suprugovom majkom već neko vrijeme u klimavim odnosima. 'Svaka, ali svaka svađa i problemi su zbog nje. Da sam ja pametna, ja bih šutjela, ali neću više. Dok god ja i moja djeca nismo na prvom mjestu...', zaključila je bivša kandidatkinja i zaključila da bi se ona na njegovom mjestu svoje majke već odrekla. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Valentina je nedavno priznala kako je optužena za narušavanje javnog reda i mira. Kako je objasnila tada na Instagramu, riječ je o navodnom narušavanju javnog reda i mira izmišljanjem i širenjem lažnih vijesti o opasnostima od zaraze virusom COVID-19 na području Ražanca, u periodu od 10. do 13. travnja u Ražancu, gdje se par i oženio.

'Ja sam širila laži i vjerojatno je zbog mene rađena dezinfekcija u trgovini u Ražancu i izolacija svih radnica koje su bile u smjeni kad je bila dotična, neću je imenovati jer i nisam ni jednom dosad. Jako uzorna djelatnica bolnice pazila se maksimalno kao što je i izjavila u svojoj objavi na portalu. Haha, strašno. Još se ne mogu načuditi kakvih ljudi ima. I ja ću se zaposliti u bolnici jer očito tamo svatko može', komentirala je tada Valentina, koja će uskoro dočekati svoje drugo dijete. 

Najčitanije

Najnovije

loader