VIDJELA IH KAKO SE LJUBE Meghan optužila Camillu da vara Charlesa

Svađa je brzo eskalirala

Profimedia

Da dolazak supruge 35-godišnjeg britanskog princa Harryja u kraljevskoj obitelji i nije dočekan s najvećim oduševljenjem, piše se već godinama. Osim što je Afroamerikanka, Meghan Markle je i tri godine starija od svog supruga, a prema pisanju magazina Globe, upravo su njezine godine bile okidač koji je izazvao veliku svađu između nje i 73-godišnje Camille, vojvotkinja Cornwalla i supruge princa Charlesa.

Profimedia 


Naime, kako je ispričao neimenovani izvor za spomenuti medij, netrpeljivost dviju vojvotkinja eskalirala je kada su Meghan i Harry pozvali ostatak obitelji kako bi im otkrili da čekaju prinovu - Archieja. Inače radosnu vijest, Camilla je navodno pokvarila konzumiranjem alkohola i u konačnici neprimjerenim komentarom koji je uputila tada tek vjenčanoj supruzi princa Harryja rekavši kako je ona prestara da bi imala djecu.

Profimedia 

Meghan je zatim ispričala kako je vidjela 73-godišnjakinju kako se ljubi s nepoznatim muškarcem

 Taj komentar, prema riječima izvora, jako je razljutio bivšu glumicu koja je odlučila verbalno napasti maćehu svog supruga i pred svima okupljenima otkriti kako ista ima ljubavnika. 'Meghan je rekla da je vrijeme da se razotkriju Camilline najdublje tajne - vara princa Charlesa. Svi su u prostoriji bili šokirani, a Charles joj je rekao neka završi što je započela. Meghan je zatim ispričala kako je vidjela 73-godišnjakinju kako se ljubi s nepoznatim muškarcem za vrijeme dok njezin suprug čita knjige u udobnosti vlastitog doma', ispričao je izvor te dodao kako je Meghan čvrsto stajala iza svojih riječi tvrdeći i kako je spomenuti muškarac dugogodišnji Camillin ljubavnik.

Profimedia 


Međutim, unatoč pisanjima magazina Globe, isto nikada nije službeno potvrđeno, a princ Charles i supruga Camilla ujedno glase i za jako stabilan bračni par s obzirom na to da su oni svoju vezu započeli još u vrijeme kada je Charles bio u braku s prerano preminulom princezom Dianom.