Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Camilla izjavila da je Charles isti kao planinski jarac

Autor I.G.

Bizarna izjava o kojoj se ne prestaje pričati

 Izvor: Profimedia

O lošem zdravstvenom stanju 71-godišnjeg britanskog princa Charlesa, šuška se već neko vrijeme. Nakon što je u ožujku prebolio koronavirus, princ je nedavno ponovno zabrinuo javnost izrazito natečenim rukama. Međutim, njegova supruga, 72-godišnja Camilla, smatra kako nema razloga za paniku, dapače, prinčevu vitalnost je usporedila s vitalnošću planinskog jarca.

 Izvor: Story


Naime, u razgovoru za 'The Emma Barnett Show' vojvotkinja od Cornwalla se dotaknula i prinčeva zdravlja te pomalo bizarnom izjavom iznenadila sve prisutne. Objašnjavajući kako je njezin suprug pun energije te kako nema zdravstvenih tegoba, Camilla ga je usporedila s planinskim jarcem rekavši kako 72-godišnjak voli duge šetnje te da u istima redovno ostavlja ljude za sobom jer je jako brz, baš kao i spomenuta životinja.

Povezane vijesti

Princ Charles Izvor: Profimedia


Međutim, unatoč tvrdnjama vojvotkinje, mnogi i dalje smatraju kako je prinčevo zdravstveno stanje daleko od idealnog, a liječnik za Globe čak je otišao toliko daleko da je izjavio kako princ umire. Svoje je tvrdnje objasnio tako što je rekao da su prinčeve natečene i crvene ruke znak srčanih problema koji bi za 72-godišnjaka mogli biti presudni.

Magazin

Royals