Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena bizarna navika princa Charlesa

Poprilično neobično

 Izvor: Profimedia

Britanski princ i prijestolonasljednik, 71-godišnji Charles, kao i drugi članovi kraljevske obitelji, privlači veliku pažnju javnosti koja prati svaki njegov korak. Nije zato nezapaženo prošla njegova, u najmanju ruku, neobična navika. Naime, Charles, poznat i kao veliki ekolog, svaki puta kada zasadi stablo, s njime se i - rukuje, piše portal New Idea.

 Izvor: Profimedia

 Ovaj je monarh, piše spomenuti tabloid, poznat kao veliki ljubitelj prirode i aktivist, često viđen počasni gost brojnih ceremonija, na kojima nerijetko sadi biljke, uključujući i stabla. Međutim, istraživači britanskog kviz showa 'QI' primijetili su kako pri tome princ ima pomalo bizarnu naviku. On se, naime, rukuje sa svakim stablom koje posadi, i to kako bi mu, tvrde, poželio sve najbolje.

 Izvor: Profimedia

 Osim toga, sam je Charles nedavno priznao kako, osim što se rukuje, s biljkama i - razgovara. 'Samo im priđem i počnem razgovarati s biljkama. Zaista, jako je važno s njima razgovarati i one uvijek odgovore' smatra princ koji je nedavno priznao i kako je sada, nakon što je prebolio koronavirus, odlučniji nego ikada u namjeri da spasi planetu.

 Izvor: Profimedia

 'Ljudi su počeli shvaćati da ponovno moramo prirodu staviti u centar svega što radimo, ali i u centar naše ekonomije. Prije pandemije, prirodu smo zanemarivali, iskorištavali i uništavali kao da nema sutra, kao da nije važna', rekao je Charles nedavno za britanske medije.

 Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, nedavno je Charles sve nezaposlene pozvao da - beru voće i povrće. 'U ovo vrijeme ogromne neizvjesnosti, većina naših svakodnevnih rutina i sve na što smo navikli nalazi se pred izazovom. Poljoprivreda i gospodarstvo nisu iznimka. Ako želimo ubrati britansko voće i povrće ove godine, trebat će vojska pomagača. Ako smo zadnjih tjedana nešto dokazali, to je da je hrana dragocjena i vrijedna i ne smijemo ju uzimati 'zdravo za gotovo'. U nadolazećim mjesecima, u poljima će trebati tisuće ljudi', rekao je Charles tada te dodao kako je svjestan da ovaj posao i nije najglamurozniji, ali ključan kako bi nahranio zemlju za vrijeme pandemije.

Magazin

Royals