KRAJ TERORA Najpoznatija lezbijka pod istragom

Ne sluti na dobro

Profimedia

Nakon što se već nekoliko mjeseci šuška kako jedna od najpoznatijih američkih voditeljica, 62-godišnja Ellen DeGeneres, maltretira zaposlenike koji rade na emisiji 'The Ellen DeGeneres Show', zbog svega je pokrenuta i službena istraga. Naime, kako piše Variety, uprava Warner Medije, pod kojima je i sama Ellen, odlučila je detaljnije istražiti optužbe upućene na račun poznate voditeljice.

Profimedia 


Zaposlenici su prošli tjedan dobili pismo od rukovoditelja u kojemu im se objašnjava kako će biti saslušani trenutni i bivši zaposlenici, a sve u svrhu utvrđivanja istine u navodima kako voditeljica svoje zaposlene maltretira i zastrašuje. Međutim, sama voditeljica, još uvijek nije službeno optužena za ništa od navedenog te se tek treba dokazati istinitost optužbi.

Profimedia 


Inače, osim što joj je 47-godišnja supruga Portia progovorila o tome kako je supruga Ellen gruba, nasilna i nemoguća za podnijeti, te nakon 'okretanja' zaposlenika spomenute emisije protiv nje, nedavno joj je netko i provalio u kuću. Iako nitko nije nastradao i ukradeno su uglavnom vrijednosti u obliku nakita i skupocjenih satova, komičarka se užasno uplašila i pobjegla iz kuće.