Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOTALNI SLOM Najpoznatija lezbijka ukida svoju emisiju

Autor E.N.

Odriče se svega

 Izvor: Profimedia

Američka komičarka, voditeljica, glumica, spisateljica i producentica, 62-godišnja Ellen DeGeneres godinama osvaja simpatije gledatelja popularne emisije 'Ellen de Generes Show' koji se emitira gotovo 17 godina. No, nakon brojnih skandala oko razvoda, maltretiranja zaposlenika, 'iživljavanju' nad suprugom Portiom de Rossi, izgleda da najpopularnija humoristična lezbijka odustaje od svega jer ne želi produžiti ugovor za nastavak emisije, piše Gossip Cop.

Povezane vijesti

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

Trenutno zbog pandemije emisiju, u modificiranoj verziji, vodi od doma, no povratkom u studio trebala bi potpisati ugovor za snimanje nove sezone, što izgleda neće napraviti. Osim što joj je u zadnje vrijeme gledanost emisije pala za preko milijun gledatelja, Ellen je u posljednje vrijeme pretrpjela teške 'udarce' od strane kritičara i javnosti.

Nakon što je 47-godišnja supruga Portia progovorila o tome kako je supruga Ellen gruba, nasilna i nemoguća za podnijeti, te nakon 'okretanja' zaposlenika spomenute emisije protiv nje, nedavno joj je netko i provalio u kuću. Iako nitko nije nastradao i ukradeno su uglavnom vrijednosti u obliku nakita i skupocjenih satova, komičarka se užasno uplašila i pobjegla iz kuće.

Povezane vijesti

Strani mediji pretpostavljaju da nije pad gledanosti jedino što ju je navelo na prestanak snimanja, već psihički slom i depresija. S druge strane, zabavnoj plavuši to uopće nije problem jer je do sada u svojoj karijeri zahvaljujući planetarnoj popularnosti uspjela zaraditi toliko novaca da do kraja života ne mora razmišljati što će raditi. 

Ellen je do sada bila među najpopularnijim voditeljicama na svijetu, zbog čega je između ostalog njezina emisija i bila toliko uspješna, no nakon brojnih skandala i navodnih nemilosrdnih otkaza svojim zaposlenicima rijetko tko joj želi dobro. Već je više od 12 godina u braku sa suprugom Portiom, s kojom je navodno u zadnje vrijeme razdvojena jer se 'ne mogu gledati'. Unatoč svim glasinama slavna gay Amerikanka nije se oglasila ni prokomentirala teške osude. 

Magazin

Royals