Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voditeljica žestokim izderavanjem 'dokrajčila' suprugu

Autor E.N.

Ne mogu se više podnijeti

 Izvor: Story

Iako su prije par mjeseci objavile da planiraju posvojiti dijete, američka komičarka, voditeljica, glumica, spisateljica i producentica, Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia De Rossi počele su se žestoko svađati, piše Entertainemt times. 

Popularna američka komičarka koja već godinama vodi jedan od najpoznatiji talk showova na svijetu, 'The Ellen DeGeneres Show', navodno se požalila na brak sa suprugom navodeći kako su na samom rubu rastave. Nakon 11 godina najpoznatijeg lezbijskog braka došlo je kraha ljubavi i sve više neslaganja. 

Novi emocionalni slom doživjela je supruga Portia koji je uslijedio 'morem suza'. Žali da se da ne može više podnijeti konstantno plakanje zbog supruge Ellen, te je s njom nemoguće komunicirati zbog, kako kaže, 'djetinjastog blebetanja i vikanja'. Ni promjene raspoloženja koje se učestalo javljaju kod Ellen nisu joj olakšale situaciju jer bi se od normalnog ponašanja u sekundi prebacila na iznimno zlobno i agresivno ponašanje, navodi. 

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

Korona kriva za sve?

Početkom pandemije uhvatila ih je teška dosada pa su počele razmišljati o tome da usvoje dijete, no jedino što je proizašlo iz koronavirus situacije je da su shvatile da više ne mogu podnijeti jedna drugu. Pojavile su se glasine da su čak u nekim situacijama toliko izludile jedna drugu da su, ne bi li se više morale gledati, spavale u odvojenim kućanstvima. 

Ljubomora dodatni krivac

Dok Portiju smeta Ellenina posvećenost emisiji koju trenutno zbog pandemije vodi od doma, Ellen muku muči s povjerenjem u Protiju. U zajedničkim izlascima nerijetko je viđala kako joj se drugi ljudi upucavaju što ju smeta, a strahuje i od toga da će im se u brak upetljati treća žena.   Obje se trude ipak održati sve konce u rukama i spasiti brak bez obzira na sve, a sljedeći mjesec proslavit će i punih 12 godina braka. 

Magazin

Royals