Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojani Gregorić Vejzović poplavljena tek obnovljena kuća nakon potresa

Peh za pehom

 Izvor: Instagram

Domaći glumački par, 48-godišnja Bojana Gregorić Vejzović i pet godina mlađi Enes Vejzović u posljednje vrijeme nemaju sreće. Tek što su dobrim dijelom obnovili obiteljsku kuću koja im je oštećena  u potresu u Zagrebu, veliko nevrijeme koje je posljednjih dana dva puta pogodilo glavni grad Hrvatske poplavilo im je tavan i podrum. Majka 13-godišnjeg sina Raula i devetogodišnje kćeri Zoe požalila se fanovima na svoj peh putem Instagram storyja.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram screenshot

Povezane vijesti

'Enes snima i igra predstave u Zagrebu. Sinoć nakon izvedbe, umjesto auta, trebao je

Sinoć nakon izvedbe, umjesto auta, trebao je gondolu da se vrati doma. Nakon potresa, djela sanacije koji smo odradili na zgradi, dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi. U iščekivanju nastavka ostalih radova na krovu, rekla sam suprugu da idem s djecom na more jer ovo natezanje može pričekati dok se vratim!

 gondolu da se vrati doma. Nakon potresa, djela sanacije koji smo odradili na zgradi, dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi. U iščekivanju nastavka ostalih radova na krovu, rekla sam suprugu da idem s djecom na more jer ovo natezanje može pričekati dok se vratim! Jučerašnje slike Zagreba… Naša zgrada ima 20 cm vode u podrumima, o tavanu neću pisati! Enes se bačka s muljem i spašavanjem najlona na djelu krova sa susjedom koji dijeli zadnji kat s nama. Ludilo', napisala je Bojana.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram

 No dodala je da joj to ipak nije pokvarilo raspoloženje. 'Obukla sam večernju haljinu, sredila se i pijem limunadu s džinom. Dobro jutro želim svima. Pravim se da je sve savršeno. Volim vas Zagrepčani. Volim te Zagrebe! Vraćam se i da zgrade više ne bude tamo. Popravit ćemo! Hoćemo! Možemo! Nekako ćemo sve to prebroditi', zaključila je glumica koja je sa suprugom u braku već 14 godina. 

Magazin

Royals