Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljutita Bojana Gregorić Vejzović uputila oštru poruku

Skinula je 'rukavice'

 Izvor: Instagram

Dom glumice Bojane Gregorić Vejzović znatno je oštećen nakon potresa koji je pogodio Zagreb prije više od mjesec dana, a zbog pretrpljenog straha 48-godišnja glumica je priznala kako i dalje nosi kacigu na glavi. No osim bojazni od novog potresa, ljuti ju i situacija u središtu Zagreba, u kojem šteta od potresa i dalje nije u potpunosti uklonjena. Posebno joj smetaju gužva i prolaznici koji ometaju rad vatrogascima, što je oštro dala do znanja u svojoj objavi na Instagramu.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram screenshot

'Zatvorite uži centar grada dok se ne srede zgrade nakon potresa. Ovo je ludilo! Ne zbog estetike nego vatrogasci ne mogu prolaziti. Hodajte malo više, vježbate pi*** vam materina', napisala je supruga glumca Enesa Vejzovića, s kojim ima devetogodišnjeg sina Raula i 14-godišnju kći Zoe.

Podsjetimo, Bojana je nakon potresa pokazala na Instagramu štetu koju je pretrpio njihov dom, a nedavno je pokazala i kako napreduju radovi na obnovi.

Povezane vijesti

'Točno mjesec dana od potresa u Zagrebu. Probat ću optimistično. To se od glumaca i dalje očekuje. Modni izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: 'Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!'. Maska umjesto šminke, kaciga jer s krova klize crijepovi, pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba, dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te 'srce' cijele zgrade. Sam Bog sačuvao nas je 22. ožujka 2020. godine', napisala je Bojana.

Magazin

Royals