Kako je Meghan odbila Kate kad joj se pokušala ispričati

Jednom joj je ponudila ruku pomirenja

Profimedia

O rivalstvu i međusobnom nepodnošenju supruga princa Williama i princa Haryyja, 38-godišnje Kate Middleton i 38-godišnje Meghan Markle,svjetski mediji pisali su puno, no sada je u novoj knjizi o Harryju i Meghan 'Finding Freedom' otkriveno kako se vojvotkinja od Cambridgea jednom nakon trzavice ipak pokušala ispričati Meghan, no ona ju je  glatko odbila, piše Mirror Online.

Profimedia 

Kate je jednom navodno poslala cvijeće Meghan u znak pomirenja, ali Megan joj je na to odgovorila da 'ni u kom slučaju to nije dovoljno'. Navodno se to dogodilo nakon što braća William i Harry nekoliko mjeseci nisu pričali nakon jedne od svađa. Kate je zato nagovorila supruga da bude prvi koji će pružiti 'maslinovu grančicu' pomirenja, pa su jedne nedjelje otišli u posjetu Harryju i Meghan na njihovo bivše imanje Frogmore Cottage. Popili su čaj i razgovarali oko pola sata, navodi se u knjizi. Harry se nakon toga malo 'smekšao', ali njegova supruga baš i nije.

Profimedia 

Naime, Kate je s Harryjem navodno uspostavila čvrst odnos dok su skupa radili na zajedničkoj dobrotvornoj zakladi, prije nego su prinčevi zakladu razdijelili na dva dijela. Harry je možda zbog toga bio skloniji popustiti i pomiriti se, no Kate je vidjela da je Meghan tvrđi 'orah' pa joj se pokušala ispričati s cvijećem, ali je pokušaj neslavno završio.