Iako je prošlo već neko vrijeme od kako su se princ Harry i njegova 38-godišnja supruga Meghan Markle odlučili odvojiti od kraljevske obitelji i preseliti u Los Angeles po odabiru supruge, mnogi se pitaju kako princ upotpunjava svoje vrijeme i radi li ikakav posao kako bi zaradio za obitelj- Meghan i bebu Archieja. Dok jedni navode da princ ima pozamašnu imovinu, drugi smatraju da je razlog njegova nezaposlenja nesposobnost zbog koje ne bi mogao dobiti posao čak niti u restoranu brze hrane- McDonalds'u, piše Gossip Cop.

TRBUHOM ZA KRUHOM Princ Harry na razgovoru za posao u McDonaldsu?
Profimedia 

Uz činjenicu da je princ stvarno imućan i vrlo vjerojatno zbog svoje plemićke krvi ne mora razmišljati o zarađivanju za svoju obitelj, treba uzeti u obzir da se upravo te plemićke krvi odlučio odreći zbog svoje zgodne Amerikane Meghan. Hoće li onda doista imati dovoljno novaca da prehrani i uzdržava svoju obitelj?

Kao mali, tri godine stariji princ William i 35-godišnji Harry znali su povremeno s majkom Dianom posjetiti McDonald's što je ostale članove obitelji poprilično zgražavalo. Tipično za svako dijete, uživali su u prženoj hrani, no posebno ih je veselila igračka koju bi dobivali uz hranu. Ovog puta Harry ne razmišlja samo o jelu u poznatom restoranu brze hrane već i o povremenom poslu kao izvoru dodatnih pridoha, pišu strani mediji.

Inače, prinčevi imaju veliku odgovornost svojom titulom, pa tako nikada nisu radili dodatne poslove koji su ih mogli naučiti nećemu i steći iskustvu, za razliku od Harryjeve supruge Meghan koja je svoju karijeru izgradila samostalno. Iako svoju suprugu slijedi u korak i prati svaku njezinu odluku, njegovo navodno razmišljanje da pronađe posao unatoč tome što nema ni minute 'radnog staža' mogao bi ipak biti preveliki 'korak unazad' i neoprostiva sramota, između svih ostalih, za kraljevsku obitelj. Osim što sasvim dovoljno novaca, Harry bez obzira na svoje iskustvo, ili pak ne iskustvo, ne bi mogao dobiti posao čak niti u McDonalds'u jer nije dio 'običnog' stanovništva čime odmah gubi sve šanse. Zbog opisa svog posla u restoranu brze hrane ne mogu raditi popularni i poznati koji bi veću pažnju privlačili na sebe nego na prodaju i hranu. S druge strane, teško je uopće povjerovati da britanski princ stvarano i razmišlja o poslu u spomenutom restoranu.

TRBUHOM ZA KRUHOM Princ Harry na razgovoru za posao u McDonaldsu?
Profimedia 

U zadnje vrijeme on i američka glumica Meghan stalno su na tapeti medija. Dugo iščekivanim izlaskom autobiografske knjige koja bi navodno trebala razotkriti sve o 'prljavom vešu' kraljevstva izgubit će svaki doticaj s obitelji u Velikoj Britaniji što je trenutno glavna tema u svim medijima. Omiljeni supružnici javnosti u braku su skoro dvije godine, a kao krunu svoje ljubavi dobili su i jednogodišnjeg sinčića Acrhieja.