Već je javna tajna kako je prva dama, Melania Trump poprilično nezadovoljna kraj supruga, predsjednika Donalda Trumpa. Osim što svi pričaju o tome Melanija to ni ne skriva svojim izrazima lica pojavljivanjem u javnosti gdje svaku predsjednikovu 'direktivu' inače odbija poslušati. Detalje i tajne njihovog braka nitko ne zna, no izgleda da je tome došao kraj. Naime, bivša viša savjetnica Melanije otkrit će jako puno 'prljavog veša' iz života 74-godišnjeg američkog predsjednika, ali tako i o njihovom braku i ljubavnom životu, piše BBC.

Knjiga koja će otkriti gadosti iz braka Melanije i Trumpa
Profimedia 

 Bivša viša savjetnica prve dame Sjedinjenih Država, Stephanie Winston Wolkoff, s kojom si je Melania inače i u privatnom životu bila jako dobra nakon afere s pranjem novca dobila je otkaz i zabranu prilaza Bijelog kući, a time je prekinuto i 15 godina dugo prijateljstvo između Melanije i nje.

Stephanie koja je bila posvećena ne samo poslu već i zavoljela Melaniju sada navodno sprema osvetu. Kroz par mjeseci planira napisati knjigu u kojoj će, kako kaže, razotkriti sve detalje i najveće skandale iz Bijele kuće koje nitko ne zna. Kroz dugi niz godina prijateljstva s prvom damom zna svaki detalj njezina života i prije no što je postala žena republikancu Donaldu Trumpu. Sada ne samo da će razotkriti i najsitnije detalje njihova braka, već i intimu iz njezina života nevezanu uz američkog kontroverznog predsjednika.

Pojavom glasina da je Stephanie utajila preko 30 milijuna dolara poreza, još prije dvije godine situacija u Bijeloj kući se počela zahuktavati, a nedugo nakon toga dobila je i otkaz. Više od godinu dana spremala se na planirani potez, a nedavnom odlučnošću šokirala je javnost.