Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Melania Trump drži pokćerku Ivanku čvrsto 'na uzdama'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Priroda njihovog odnosa

Izvor: Profimedia

Trumpova pobjeda na predsjedničkim izborima 2016. došla je svima kao iznenađenje, pa i samom Donaldu Trumpu, a još više njegovoj supruzi, 50-godišnjoj Melaniji. Period prilagodbe u trenutku kada je dobila novu ulogu, onu Prve dame Amerike, bio joj je iznimno težak i naporan, ali niti u jednom trenutku nije dozvolila da joj 38-godišnja pokćerka Ivanka Trump zasmeta na njezinu putu, otkriveno je u novoj biografiji Melanie Trump 'The Art of Her Deal', koju je napisala Pulitzerom nagrađena novinarka Washingtona Posta, Mary Jordan, piše People.

melania trump Izvor: Profimedia

Biografija otkriva kako je Ivanka, koju je Donald dobio u prvom braku sa 71-godišnjom Ivanom Trump, tijekom cijele predsjedničke kampanje, ali i u prvim mjesecima nakon što je proglašen novim američkim predsjednikom, bila neprestano prisutna uz svog oca Donalda, a to se niti najmanje nije svidjelo njezinoj maćehi Melaniji, trećoj Trumpovoj supruzi. Posebice ju je brinula Ivankina želja za moći.

Kako je Donald Trump nakon neočekivane pobjede morao sa suprugom brzinski mijenjati planove i prilagođavati se novim ulogama, Melanija je isprva odlučila ostati u njihovom luksuznom penthouseu u Trump Toweru u New Yorku, zajedno s njihovim najmlađim sinom, 14-godišnjim Barronom. Navodno je tamo promijenila i detalje svojeg predbračnog ugovora s Trumpom.

Povezane vijesti

Izvor: Profimedia

Melania se drži po strani, no nevjerojatno je utjecajna. Ona nije od onih koji će reći koga treba zaposliti ili kome treba dati otkaz, no jasno daje predsjedniku do znanja kakvo je njezino mišljenje o svemu i kod njega to ima veliku težinu.

 U to vrijeme njezina pokćerka i Trumpova miljenica Ivanka Trump, postavljena je za savjetnicu svog oca, američkog predsjednika, radeći iz Zapadnog krila Bijele kuće. Upravo tijekom tog perioda novčana sredstva koja su trebali biti namijenjena za djelatnike ureda prve dame usmjerena su u Zapadno krilo i prema Ivanki Trump, koja je navodno vršila pritisak na svog oca da preimenuje Ured Prve dame u Ured Prve obitelji. No Melania joj to nije dopustila i odlučila je postaviti čvrste granice sa svojom pokćerkom koja se previše 'razmahala krilima' u Bijeloj kući.

Povezane vijesti

Ivanka Trump Izvor: Profimedia


'Ivanka se počela ponašati kao da je Bijela kuća njezin dom, a Melaniji se to nije niti najmanje svidjelo. Kada su ona i Barron napokon uselili, stavila je točku na sve Ivankine želje', napisala je autorica biografije i naglasila kako upravo Prva dama ima najveći utjecaj na svog supruga: 'Melania se drži po strani, no nevjerojatno je utjecajna. Ona nije od onih koji će reći koga treba zaposliti ili kome treba dati otkaz, no jasno daje predsjedniku do znanja kakvo je njezino mišljenje o svemu i kod njega to ima veliku težinu'.

Izbor Urednika

Royals