Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Ivanke Trump doživjela nesreću

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Upozorenje svim roditeljima

Izvor: Story

Kći i savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka, tijekom obraćanja novinarima u Bijeloj kući skrenula je s teme politike i izdala upozorenje svim roditeljima. Priznala je kako je njena osmogodišnja kći Arabella Rose Kushner, igrajući dječju igru Gaga, inačicu 'graničara', pala i jako udarila glavom. 

Ivanka Trump Izvor: Instagram screenshot

Vijest je podijelila i na svom Instagram storyju. 'Jučer se Arabella poskliznula igrajući Gagu i jako udarila glavom. Na svu sreću, dobro je', napisala je 37-godišnja kći omraženog poglavara SAD-a, njegovo drugo dijete iz prvog braka sa 70-godišnjim českim modelom Ivanom, koji je trajao od 1977 do 1991. godine.

Ivanka na društvenim mrežama ima preko 5,1 milijuna pratitelja i ovom prilikom im je ukazala na opasnosti koje udarci u glavu i potresi mozga mogu predstavljati. Podijelila je link službene agencije za kontrolu i prevenciju bolesti, preko kojeg svi mogu saznati sve o tom problemu i simptomima koji ga prate, kao što su glavobolja, mučnina, zbunjenost i poteškoće u pamćenju.

Izvor: Story

 Podsjetimo, Ivana Marie 'Ivanka' Trump je nakon kraće karijere na modnim pistama krenula očevima stopama i postala poduzetnica nekretninama, modna dizajnerica, a piše i knjige. Najpoznatiji bestseler joj je 'The Women Who Work'. Trenutno je u Bijeloj kući savjetnica  svog oca Donalda.  Sa suprugom, 38-godišnjim Jaredom Kushnerom, za kojeg se udala 2009. godine, osim Arabelle, ima i dvojicu sinova, petogodišnjeg Josepha Fredericka i trogodišnjeg Theodore Jamesa.

Tagovi