Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

William izbija posljednji novac iz Harryjevog džepa

Autor I.G.
Autor I.G.

Zadao mu posljednji udarac

Izvor: Profimedia

Iako se o ratu dvojice braće, prinčeva Williama i Harryja, čiji se odnos naglo pogoršao kada je 35-godišnji princ odlučio napustiti kraljevsku obitelj i s tri godine starijom suprugom te jednogodišnjim sinčićem odseliti u Ameriku, piše već mjesecima, čini se da je William mlađem bratu upravo zadao i posljednji udarac. Naime, prema pisanju magazina Woman's Day, William je odlučio u potpunosti zatvoriti slavinu' iz koje cure Harryjevi prihodi pa je tako nagovorio oca, princa Charlesa, da prestane pomagati Harryju i obitelji u Americi.

princ William, princ Harry Izvor: Profimedia


Kako je ispričao izvor za spomenuti medij, 38-godišnjem Williamu se ne sviđa što mu otac šalje mlađem bratu toliko novca, naročito u trenutnoj situaciji kada je kraljevska obitelj u ozbiljnim financijskim problemima. Također, činjenica da braća već duže vrijeme nisu u najbolji odnosima, samo je dodatno pridonijela Williamovoj ustrajnosti da Harryju izbije i posljednji novac iz džepa.

princ Harry Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


'William, koji očito nije u najboljim odnosima sa Sussexima, je bio šokiran kada je otkrio koliko njihov životni stil košta njegovog oca. Smatra da bi novac mogao bolje potrošiti negdje drugdje pa je posjeo Charlesa i suočio ga s vrtoglavim brojkama koje troši na Hrryja', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

princ harry Izvor: Profimedia


Inače, prije nekoliko dana u medijima je odjeknula i vijest kako su William i Harry odvojili na dva dijela zajedničku humanitarnu fondaciju koja je osnovana u spomen na njihovu pokojnu majku princezu Dianu, zato što više ne žele raditi skupa.

loader