PRIJE I POSLIJE ALKOHOLA I DROGE 'Trijezna sam već godinu dana'

Pokazala napredak fotografijama

Profimedia

Britanska pjevačica Lily Allen jedna je od onih koju je karijera navela na krivi put. Iako nije skrivala svoje poroke, sada je ponosna jer se uspjela riješiti takvog načina života. Uz to, imala je puno drugih problema - raspao joj se brak sa Samom Cooperom, doživjela je spontani pobačaj, borila se s bipolarnim poremećajem. Izgleda da je to sve sada iza nje. 

'Godinu dana potpuno trijezna. Tako sam zahvalna za svoje zdravlje i sreću', napisala je Lily. Uz nekoliko fotografija u kupaćem kostimu objavila je i jednu staru na kojoj je očito bila pod utjecajem alkohola. Priloženim fotografijama pokazala je napredak u tih posljednjih 365 dana. Mnogi njezini pratitelji primijetili su kako sada izgleda puno bolje. 'Tako sam ponosna na tebe, izgledaš veličanstveno', 'dobro si to odradila, sretna sam što te vidim takvu', samo su neki od komentara.

Uz svoju snagu i hrabrosti, zasigurno joj je pomogao i sadašnji partner, glumac iz serije 'Stranger Things', 45-godišnji David Harbour. Iako to još nisu potvrdili, par je navodno zaručen. 'Nije iznenađenje što su zaručeni. Lily i David su stvoreni jedno za drugo', rekao je izvor blizak paru jednom prilikom i natuknuo da su već razgovarali o bebici. 'S obzirom na to da se David odlično slaže s njezinim curama, sedmogodišnjom Marnie i osmogodišnjom Ethel, ne čudi što je spremna jedno dijete podariti i Davidu', istaknuo je nedavno anonimni izvor. Bilo kako bilo, trenutno živi najsretnijim životom do sada.