Glazbenica Lily Allen je krajem prošle godine javnosti obznanila da je sretno zaljubljena u glumca iz serije 'Stranger Things', 45-godišnjeg Davida Harboura. Otkako su se prestali skrivati, par je često meta medija, koji im prate svaki korak. Ubrzo nakon počela su šuškanja da se par zaručio, što još nije potvrđeno, a sada se govori o dolasku prinove u ovu malenu obitelj. Naime, kako tvrde strani mediji, Lily je spremna za njihovo prvo, a njezino treće dijete.

'Nije iznenađenje što su zaručeni. Lily i David su stvoreni jedno za drugo', rekao je izvor blizak paru jednom prilikom i natuknuo da su već razgovarali o bebici. 'S obzirom na to da se David odlično slaže s njezinim curama, sedmogodišnjom Marnie i osmogodišnjom Ethel, ne čudi što je spremna jedno dijete podariti i Davidu', govori spomenuti insajder. 

Kako spomenute vijesti još nisu potvrđene, obožavateljima ostaje pričekati par i njihovu službenu izjavu. I ako spomenuta nagađanja ostanu samo nagađanja, prema svemu sudeći, Lily i David uživaju u ljubavi. Što će se dogoditi i hoće li poduzeti taj sljedeći korak, naposljetku ostaje samo na njima. 

Podsjetimo, par je prošlog listopada poljupcem u javnosti potvrdio nagađanja koja su trajala mjesecima. Sudeći prema tadašnjim fotografijama, deset godina stariji glumac i nekad problematična pjevačica sretni su i nerazdvojni. Takav osjećaj Lily nije dugo osjetila, s obzirom na to da je u svojim memoarima otkrila kroz kakav je pakao prolazila godinama. Ispričala je da je spavala s tatinim prijateljem s 14 godina, na što joj se otac samo nasmijao. Također, priznala je da je tijekom petogodišnjeg braka sa Samom Cooperom unajmljivala prostitutke. Sada, kada je to sve iza nje, spremna je za novu obiteljsku idilu.