IZDAJA NA DVORU Kate i William očajno pokušavaju spasiti stvar

Suočavaju se s velikim problemom

Profimedia

Da vojvotkinji i vojvodi od Cambridgea, 38-godišnjoj Kate Middleton i 38-godišnjem suprugu, princu Williamu, posljednjih mjeseci nije nimalo lako, svjedoče i posljednja pisanja Daily Expressa koji tvrdi kako su supružnici očajni u pokušaju da pronađu krticu na dvoru koja u medije iznosi obiteljske tajne.

Profimedia 


Naime, unazad nekoliko mjeseci, naročito otkako su princ Harry i Meghna Markle napustili kraljevsku obitelj i sreću odlučili potražiti u Americi, razni neimenovani izvori s dvora u medije iznose obiteljske tajne, intrige i probleme s kojima se suočavaju Kate i William. Iz tog razloga, kako je otkrio izvor za Daily Express, kraljevski par se jako trudi saznati tko je osoba koja njihove privatne stvari otkriva medijima.

Profimedia 


'Užasnuti su kako netko ili neki ljudi koji su im vrlo bliski iznose privatne informacije o njima i svjesni su da što prije moraju saznati o kome je riječ i eliminirati tu osobu iz njihovog života', objasnio je izvor za spomenuti medij dodajući kako se Kate i William osjećaju izdano te nepoštovano.