Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU William komentirao Meghanin proračunati postupak

Autor E.N.
Autor E.N.

Ogorčen cijelom idejom

Izvor: Profimedia

Od kako su napustili kraljevsku obitelj 38-godišnju Meghan Markle i princ Harry neprestano pune naslovnice negativnim kritikama javnosti i kraljevske obitelji. Uskoro izlazi i knjiga o životu dvoje 'odbačenih' supružnika na koju se osvrnuo i Harryjev brat, 38-godišnji princ William. Naime, stariji brat smatra da je knjiga lukavo sredstvo kojom će izmanipulirali javnost i pridobiti veliku podršku svih, piše Us Weekly.

Povezane vijesti

princ William, princ Harry Izvor: Profimedia

Nova knjiga 'Finding Freedom' trebala bi objasniti do sada nikada objavljene ni prikazane odnose unutar svih članova kraljevske obitelji. Osim što će prikazati drugu stranu braka između Harryja i bivše američke glumice serije 'Suits', strani mediji pišu da bi objavljivanje knjige moglo 'dokrajčiti' kraljevstvo prikazujući velike tajne i prikrivene odnose unutar britanskog plemstva. 

Svoju lojalnost tradiciji i kraljevskoj obitelji William, uz suprugu Kate Middleton, pokazuje već duže vrijeme, a ne skriva ni da nije oduševljen novom knjigom i tematikom koja će se u njoj obraditi. Ne samo da je protiv objave knjige već smatra da je to proračunati način kontroliranja mišljenja javnosti, te da će bivši pripadnici kraljevskoj obitelji, supružnici Meghan i Markle, iskoristiti svoju bliskost s poznatim ličnostima koje će im pomoći da pridobiju podršku javnosti. 'Knjigom se pokušavaju prikazati u pozitivnom svjetlu pred publikom', naveli su strane medije citirajući zgroženog Williama. 

Izvor: Story

Iako je odnos prinčeva već sada na 'tankom ledu' pretpostavlja se da će knjiga dodatno narušiti njihove obiteljske odnose. Naime, William tri godine mlađem bratu zamjera privrženost supruzi Meghan koju javnost krivi za odlazak u Los Angeles i odvajanje od ostatka kraljevstva. Uz to, od početka nije dobila podršku kraljice Elizabete koja smatra da se glumica ne uklapa u krugove plemstva. Unatoč tome, par se trudi održati kvalitetan odnos s ostatkom obitelji, ali posvetili su se isključivo sebi, braku i jednogodišnjem sinu Archieju. 

Najčitanije

Najnovije

loader