Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Antonija Mišura Sandrić: 'Imam osjećaj kao da sam jučer rodila'

Autori I.G. N.R.
Autori I.G. N.R.

Osvrnula sam se na proteklih šest mjeseci

Izvor: Instagram

Domaća košarkašica Antonija Mišura Sandrić već uvelike uživa u ljetnim radostima. S obzirom na to da je rodila prije šest mjeseci, ovo ljeto će njoj i suprugu Marku biti posebnije nego do sada. Da uživaju u svakom trenutku s malenom, možemo vidjeti na društvenim mrežama. Odlazak na plažu, večernja šetnja gradom i uživanje u hladu za njih je postalo rutina, a o svemu je Antonija progovorila i za Story.hr. 

'Tari je šest mjeseci za četiri dana, vrijeme je proletjelo prebrzo, imam osjećaj kao da sam jučer rodila i bila trudna', rekla nam je simpatična mama koja već pola godine uživa u novoj ulozi, u kojoj se izgleda odlično snašla. Kako nam je otkrila, Tara je super beba, ne traži puno i uistinu je zahvalna. 

Povezane vijesti

'Ona je super beba, hvala Bogu. Idemo svugdje s njom, ranije se dižem i budim dva puta u noći da jede, ali opet nastavi spavati, tako da je stvarno super sve. Uživamo maksimalno u svakom danu', ispričala nam je i priznala da još nisu uspjeli puno puta otići s djevojčicom na plažu. 'Iskreno, bili smo par puta samo jer nije baš da nas je vrijeme i temperatura mora mazila, tako da se nadam da ćemo kroz osmi mjesec imati više prilike za to', rekla nam je 32-godišnjakinja koja otkriva da je sada spremanje za izlazak iz kuće ipak nešto duži, s obzirom na to da je sada najbitnije uzeti sve što Tari treba, dok je za nju manje bitno. 

S obzirom na to da je, kako nam je i sama rekla, Tara super beba, Antonija ima i vremena za sebe. 'Kad je dobra beba i kad se čovjek dobro organizira, sve se može bez problema', kratko i jasno nam je objasnila pa otkrila i detalje svog izgleda. Naime, vrlo brzo se vratila na kilažu prije trudnoće. 'Moram priznati da se ugodno i dobro osjećam u svom tijelu, vratilo se sve na staro i moram priznati da sam ugodno iznenađena i sretna', zaključila je Šibenčanka koja se veseli svemu što je s kćerkicom i suprugom očekuje. 

Najčitanije

Najnovije

loader